Al 55 jaar, voor elke generatie, gewoon perfect geregeld

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 15 oktober 2019geschatte leestijd: 3 minuten

In 1964 startte Theo de Bruin sr. als installateur van gashaarden. Hij moest vaak lang wachten bij de balies van de verschillende groothandels. Daarom besloot hij een eigen magazijn in te richten met onder andere koperen buizen, fittingen en gaskranen.

Ook collega-installateurs wilden graag gebruikmaken van zijn magazijnvoorraad. Hiermee werd de eerste stap gezet richting een handelsonderneming.

Theo sr. in eerste magazijn – 1964

In de loop der tijd werd het installeren ondergeschikt aan de handelsactiviteiten en uiteindelijk ging men zich volledig richten op de verkoop van cv-materialen.

In 1986 kwam zijn zoon Theo in de zaak en vanuit zijn toekomstvisie werd in 1990 in Amsterdam de tweede vestiging geopend.

Sandor en Theo jr. – 1992

Enkele jaren later volgden nieuwe vestigingen in Wormerveer, Hilversum en Leiden. Gennep was nummer 6 en tevens de eerste franchisevestiging. In 1997 werd de tiende vestiging geopend en werd tevens de eerste website van Warmteservice gelanceerd, waarop ook daadwerkelijk besteld kon worden.

Clercqstraat, Amsterdam

De huidige directie wordt gevoerd door Theo de Bruin, Frank Hoedemaker, Berry de Bruin en Stef van der Hoorn.

Frank startte in 1990 bij het bedrijf. In die tijd startte iedereen in de verkoop, zo ook hij. Met zijn kwaliteiten kon beter invulling worden gegeven aan de wens om het bedrijf te laten groeien en professionaliseren.

Berry begon in 1995 en vervulde toentertijd diverse taken. Inmiddels heeft ze haar focus volledig verlegd op alle marketingactiviteiten en de steeds belangrijkere online-verkoop.

Stef van der Hoorn maakt sinds dit jaar deel uit van de directie in de functie van operationeel directeur. Stef is al sinds 2010 werkzaam bij Warmteservice, heeft sindsdien al vele rollen vervuld en is, in deze tijd vol veranderingen, een welkome aanvulling op de directie.

Theo, Frank, Berry en Stef

Op dit moment is met 62 vestigingen landelijke dekking een feit en werken er meer dan 330 toegewijde mensen bij het bedrijf. De groei is er echter nog niet uit en in nabije toekomst zullen er nog meerdere vestigingen en collega’s bijkomen, om zo de aanrijdtijden voor klanten te beperken.

warmteservice cvketel

Warmteservice staat voor een optimale klantervaring door snelle beschikbaarheid van een breed assortiment, kundige medewerkers aan de balies en verbinding met de klanten.

Warmteservice is dus al 55 jaar het adres voor elke generatie!

Meer lezen over de geschiedenis van Warmteservice? Ga naar warmteservice.nl/55jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws