Assortiment PV zonnepanelenpakketten uitgebreid

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 8 februari 2017geschatte leestijd: 1 minuut

2016 was een goed jaar voor mensen met zonnepanelen. Dit past in de trend van de afgelopen jaren. De zon scheen 240 uur meer dan normaal. De gemiddelde globale straling kwam uit op 1065 kWh per m2.

Eigenaren van zonnepanelen sluiten het jaar af met een extra opbrengst van 5.3% ten opzichte van het gemiddelde. Per zonnepaneel is dat ongeveer 12.5 kWh meer. Warmteservice speelt in op de groeiende vraag naar zonnepanelen. De afgelopen periode is het assortiment flink uitgebreid. Er kunnen op dit moment zonnepanelen worden geleverd van de merken: Canadian, JA Solar, Panasonic en Solar Frontier.

Daarnaast zijn er omvormers van de merken Goodwe, Omnik en SolarEdge. Ook optimizers van SolarEdge en alle bijbehorende aansluit- en montagematerialen worden aangeboden van diverse merken als Amphenol, Hikra, ClickFit, Flamco, Flatfix en Ubbink.

Zonnepanelenkiezer warmteservice.nl

Sinds kort kan er op warmteservice.nl gebruik worden gemaakt van onze zonnepanelenkiezer. Een handig hulpmiddel, waarmee uit alle losse producten eenvoudig het juiste pakket kan worden samengesteld. Aan de hand van enkele vragen krijg je een overzicht van de verschillende mogelijkheden die onderling goed te vergelijken zijn. Dit maakt de keuze voor het juiste pakket voor elke situatie een stuk overzichtelijker.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws