Calenta Ace: Dé cv-ketel voor luxe wooncomfort

Productnieuws Publicatiedatum: 13 maart 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Dankzij feedback van installateurs door heel Nederland hebben we met de Remeha Calenta Ace dé cv-ketel voor de toekomst gemaakt. Een topcomfort cv-ketel met een modern en functioneel design, die zuiniger en efficiënter presteert dankzij verbeterde regeltechniek. Daarnaast neemt de Calenta Ace de installateur meteen veel zorgen uit handen. In veel situaties een naadloos passend verwarmingstoestel.

CVketels-gaslos-remeha
CVketels-gaslos-remeha

eSmart Inside

De Calenta Ace is voorzien van het digitale besturingsplatform eSmart. eSmart Inside geeft de ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden van de digitale wereld. Het betekent meer dan alleen een slimme besturing van de ketel. Het staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha nu en in de toekomst biedt om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. De basis vormt de nieuwe besturingselektronica die niet alleen de producten op een betrouwbare wijze aanstuurt, maar ook de mogelijkheden schept om een intelligente ‘connected’ omgeving te creëren.

Automatische (bij)vulinrichting

Een unieke optie is de automatische (bij)vulinrichting die door de eSmart ketelbesturing wordt aangestuurd. Dit betekent dat de (bij)vulinrichting de installatie volledig automatisch op druk kan brengen en/of houden. Zo wordt er nooit te veel of te vaak (bij)gevuld. Dreigt dit toch te gebeuren, dan geeft de ketel hiervan melding via zijn bedieningspaneel, maar ook via de eTwist regelaar en de eTwist app. De klant ontvangt bovendien een waarschuwing wanneer er te vaak is bijgevuld, wat betekent dat er wellicht meer aan de hand is. Het toestel kan zelfstandig adviseren om de installateur in te schakelen en de ketel vult dan alleen nog maar bij wanneer daarvoor expliciet toestemming wordt gegeven.

Hybrid Ready

CV Ketel
CV Ketel

De Calenta Ace is slim voorbereid op koppeling met duurzame technieken, zoals een zonneboiler en een warmtepomp en daarmee klaar voor een duurzame toekomst. En met de geïntegreerde waterpas in de ophangbeugel, verloopt het installeren net weer wat sneller en eenvoudiger.

Advertorial Remeha

Bekijk ons Remeha assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws