Danfoss elektrische vloerverwarming sets nu bij Warmteservice

Productnieuws Publicatiedatum: 15 juli 2019geschatte leestijd: 3 minuten

U bent nu ook voor Danfoss elektrische vloerverwarming sets bij Warmteservice aan het juiste adres.

Banner_Danfoss elektrische vloerverwarming

Waarom elektrische vloerverwarming?

De investeringskosten zijn laag en elektrische vloerverwarming heeft een lange levensduur. Bovendien is het een manier om, onafhankelijk van de bestaande cv-installatie, lokaal in de woning extra comfort aan te brengen. Elektrische vloerverwarming verbruikt gemiddeld 150 Watt per m2 en wordt meestal slechts een paar uur per dag gebruikt. Om deze reden is elektrische vloerverwarming een energie-efficiënte manier om je badkamer te verwarmen zonder de gehele cv-installatie op te stoken.

Nieuwe badkamer of upgrade

Banner_Danfoss elektrische vloerverwarming

De Danfoss ECtemp Touch is thermostaat compatibel met 90% van de frames die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit geeft u de volledige vrijheid om zowel een nieuw als een bestaand elektrisch vloerverwarmingssysteem te upgraden. De Danfoss ECtemp Touch is ook te gebruiken in combinatie met de oude bestaande vloerverwarmingsmatten en temperatuursensoren van andere merken.

Wilt u strak design en snel programmeren?

Afbeelding Danfoss elektrische vloerverwarming_ECtemp Touch

Kies voor één van de Danfoss elektrische vloerverwarmingsets met ECtemp Touch thermostaat. De ECtemp Touch is ontworpen met als doel: gebruikers ultiem design, comfort en eenvoud te bieden.

Complete sets
De set bestaat uit: een vloerverwarmingsmat, de thermostaat en alle montage toebehoren. Installatie van de set is erg eenvoudig; mat op de (bestaande) vloer plakken, tegellijm of egaline aanbrengen, tegels leggen… en klaar! De Danfoss vloerverwarming sets zijn leverbaar in oppervlakte van 1 tot en met 10 m².

Thermostaat met energiebesparende functies
Tot 12% extra besparing dankzij slimme functies

De combinatie van deze slimme functies leid tot een extra besparing tot 12% ten opzichte van andere verkrijgbare thermostaten in de markt.

Om zowel comfort als energiebesparing te verhogen, heeft de Danfoss ECtemp Touch thermostaatelektrische vloerverwarming sets een aantal geavanceerde energiebesparende functies:
• Open raam detectie schakelt de vloerverwarming automatisch uit
• De nieuwste generatie zelflerende timer, optimaliseert zowel begin- als eindtijd van de comfortperiode
• Uitlezen energieverbruik: bewustzijn is de sleutel tot maximale besparing

Eenvoud om van te genieten

Deze eenvoudig te programmeren thermostaat met touchscreen biedt twee programmeerbare comfortperiodes per dag. Met de slimme ‘kopieer tijd’ functie kunt u een tijdschema kopiëren naar een andere dag van de week. Of stel eenvoudig een tijdprogramma in voor elke dag. Danfoss ECtemp Touch is ontworpen om zo efficiënt mogelijk het gewenste comfort te bereiken, precies wanneer u het nodig hebt.

Extra lange garantie

Danfoss biedt u 20 jaar garantie op de elektrische vloerverwarmingsmat en kabel. Deze garantie is geldig op product,  installatie en vloerafwerking. En op de ECtemp Touch thermostaat biedt Danfoss een garantietermijn van 5 jaar.

danfoss_garantie

Advertorial Danfoss

Bekijk hier het Danfoss assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws