De 6 ingrediënten in Quinn’s recept voor warmte!

Productnieuws Publicatiedatum: 6 maart 2019geschatte leestijd: 3 minuten

Paneelradiatoren van Quinn beschikken over een hoge warmteafgifte en een lage waterinhoud. Het unieke ontwerp van hun 25mm waterkanaal vormt de grondslag voor deze eigenschappen. In de praktijk vertaalt zich dit naar dynamische radiatoren en lagere energie kosten.

paneelradiator
Quinn paneelradiator

1. Ongeëvenaarde prestaties

Elke paneelradiator van Quinn is geproduceerd met 1.2 mm dik staal van de hoogste standaard en wordt getest op 13 bar werkdruk. Zo is de operationele werkdruk van 10 bar gegarandeerd. Dankzij het waterkanaal van de derde generatie zijn de prestaties van deze paneelradiatoren weergaloos. Hij beschikt over meer convectielamellen en smallere waterkanalen dan andere paneelradiatoren. Om een lang verhaal kort te maken: deze radiator behaalt de hoogste afgifte en verwarmt tegelijkertijd het minste water.

2. Meer warmte voor uw geld

Radiatoren van de derde generatie geven tot 18% meer warmte dan een radiator van dezelfde afmetingen bij de tweede generatie. U kunt dus een kleinere radiator kiezen om dezelfde kamer te verwarmen. Of u nu een kleinere radiator kiest of u vervangt uw huidige met een van dezelfde afmetingen, het bespaart u energie en geld in beide gevallen.

3. Warmte wanneer jij dat wil

Eén van de belangrijkste aspecten van een woning is het behaaglijk warme gevoel.  De smallere waterkanalen in combinatie met het verhoogde aantal convectielamellen zorgen ervoor dat hun radiator uiterst dynamisch is. In combinatie met de hoge warmteafgifte is uw kamer dus sneller warm.

radiatoren
Quinn paneelradiator

4. 100% bewezen efficiëntie

Met een certificaat van het Nederlandse BCRG en het Britse EST kunt u op twee oren slapen. Uw radiator doet wat hij moet doen.

radiatoren
Quinn paneelradiator

5. EPC-voordeel

Door het hoge rendement van deze paneelradiatoren mag u bij plaatsing ervan rekenen op een behoorlijk EPC-voordeel. Uw woning wordt zo in één klap nog energie-efficiënter.

6. Dé radiator voor hernieuwbare energie

Quinn paneelradiatoren hebben de hoogste warmteafgifte op de markt – zelfs in lage temperatuur regimes. Dit maakt van hem de ideale match voor lage temperatuurverwarming en hernieuwbare energie zoals warmtepompen. Met minder water per kW en meer Watt per kg staal hoeft u geen comfort in te leveren wanneer u ervoor kiest om uw woning te verwarmen met hernieuwbare energie.

Op zoek naar een zuinige, milieuvriendelijke maar toch krachtige radiator? Bekijk ons assortiment aan Quinn radiatoren!

Advertorial: Quinn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws