De perfecte inloopdouche begint bij de douchevloer

Productnieuws Publicatiedatum: 21 juni 2018geschatte leestijd: 2 minuten

Een inloopdouche geeft zelfs in de kleinste badkamers een ruimtelijk en luxe effect. Geen wonder dat we er tegenwoordig massaal voor kiezen. Maar wat leggen we op de vloer? Doortegelen lijkt een logische keuze. Maar natte tegels worden spekglad en de voegen zijn niet goed schoon te maken en dus onhygiënisch. Kies daarom altijd voor een losse douchevloer. Villeroy & Boch heeft douchevloeren van verschillende materialen die voldoen aan de hoogste antislipklasse, ultravlak zijn en helemaal te matchen met de kleuren en materialen in de badkamer:

Minimalisme – ACRYL

DOuchevloer_modern
De Architectura MetalRim douchevloer gaat naadloos over in de badkamervloer en heeft een mooie hoogglans afwerking. Het gunstig geprijsde instapmodel past door de diversiteit aan maten in vrijwel iedere badkamer. Architectura MetalRim is gemaakt van hoogwaardig acryl en versterkt in de hoeken, waardoor de vloer niet doorbuigt.

Prints by Edward van Vliet – KERAMIEK

De Subway Infinity douchevloeren hebben een tegellook dankzij een speciale printtechniek: ViPrint. Stem de douchevloer af op de badkamertegels voor een strak geheel, of kies juist voor een afwijkend patroon. Het is een vloer, maar je ziet een tegel! Er is keuze uit twintig prints, waarvan er zes uit de koker van Dutch designer Edward van Vliet komen. Edward van Vliet staat bekend om zijn bijzondere patronen. De door hem ontworpen douchevloer-designs zijn direct herkenbaar: geïnspireerd door thema’s als geometrie, natuur en mondiale architectuur creëerde hij zes prints in prachtige kleuren.

Douchevloer_retro

Warme voeten – QUARYL®

Douchevloer ‘Squaro Infinity’ is gemaakt van Quaryl®. Dit unieke materiaal, ontwikkeld door Villeroy & Boch, voelt lekker warm aan en is dus comfortabel voor de voeten. Handig: de douchevloer is ultravlak en exact op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Ideaal voor een douche met een afwijkende maat, lastige hoekjes of zuilen. Verkrijgbaar in vijf kleuren: antraciet, grijs, bruin, edelweiss of crème.

Quaryl®: made in Holland

Quaryl® is een door Villeroy & Boch ontwikkeld materiaal dat sinds jaar en dag wordt geproduceerd in Roden, Drenthe. Het materiaal verenigt de kenmerken van kwartskristal (sterkte) en acrylhars (warmte isolerend en stoot- en krasbestendig).

2 reacties op “De perfecte inloopdouche begint bij de douchevloer”

 1. Versluis schreef:

  Wil graag meer informatie
  Waar ik het kan bezichtigen

  • Bernedien Verburg schreef:

   Beste meneer Versluis,

   U kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze vestigingen. Zij kunnen eventueel ook een afspraak maken in een showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws