Dé thermostaat voor optimaal thuiscomfort: Honeywell Lyric T6

Productnieuws Publicatiedatum: 24 maart 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Honeywell introduceert de nieuwe, slimme, programmeerbare thermostaat Lyric T6. Dit nieuwste Honeywell home-product biedt comfort wanneer je thuis bent en helpt je energie te besparen wanneer je dat niet bent. Dankzij compatibiliteit met Apple* HomeKit™** gebruik je de Lyric T6 bovendien eenvoudig en veilig met spraakaansturing via Siri. De thermostaat heeft een gestroomlijnd, minimalistisch design, slimme functies, bediening via de Lyric-app voor Android en iOS, en de ondersteuning die klanten van Honeywell mogen verwachten.

De Lyric T6 is een uitbreiding op Honeywells portfolio van connected thermostaten, naast de bestaande thermostaten evohome Wi-Fi en Round Connected. De nieuwe thermostaat sluit naadloos aan op de dynamische en onregelmatige agenda van moderne consumenten. Met de Lyric-app bedienen gebruikers de thermostaat namelijk direct via hun iOS- of Android-apparaat, zoals de smartphone of tablet. Met de geïntegreerde geofencing-functie gaat de Lyric T6 automatisch naar de gewenste temperatuurinstelling zodra de laatste persoon van het gezin zich buiten een bepaalde afstand van huis begeeft. Ook signaleert de Lyric T6 wanneer de eerste persoon terugkeert, zodat de temperatuur in huis comfortabel is zodra hij of zij arriveert. De consument kan zelf bepalen op welke afstand vanaf de woning de geofencing-functie in werking moet treden: van een aantal kilometers rondom het huis tot om de hoek. Hij kan ook kiezen voor een meer traditioneel zevendaags klokprogramma. Deze functies helpen de consument efficiënt om te gaan met energie en geld te besparen. Daarnaast biedt de thermostaat de mogelijkheid meldingen te ontvangen bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

De Lyric T6 in het kort:

  • Gestroomlijnd design: het zwarte touchscreen met donkergrijze rand is een subtiele toevoeging aan je interieur.
  • Lyric-app: hiermee is thuiscomfort – en zijn instellingen – vrijwel overal direct aan te passen (maar uiteraard ook direct op de thermostaat zelf).
  • Groeit mee met het huis: doordat hij Apple® HomeKit ondersteunt, groeit de Lyric T6 mee met het ecosysteem in huis.
  • Zelflerend en optimaliserend: de Lyric T6 leert van je huis doordat hij registreert hoe lang het duurt voor het in huis opwarmt of afkoelt. Hierdoor is het altijd de gewenste temperatuur op de ingestelde tijd.
  • Slimme notificaties: de Lyric T6 kan waarschuwen bij extreme temperaturen in huis.
  • Bedraad of draadloos: de Lyric T6 is zowel bedraad (voor aan de muur) als draadloos verkrijgbaar, en past op vrijwel elke cv-ketel en stadsverwarming.

Bekijk ons assortiment hier!

* Apple HomeKit vergt een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.1 of recenter.

** HomeKit-producten krijgen alleen toegang op afstand in combinatie met een Apple TV (3e generatie of recenter) voorzien van Apple TV-software 7.0 of recenter, en een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.1 of recenter.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws