Grohe Smartcontrol: De verborgen voordelen van inbouw

Productnieuws Publicatiedatum: 14 februari 2018geschatte leestijd: 2 minuten

Ruimte is een waardevol comfortelement en ontbreekt vaak. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt GROHE SmartControl Inbouw meer ruimte onder de douche zonder aan functionaliteit of comfort in te boeten. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler.

Grohe Smartcontrol douchePuur minimalisme: Grohtherm SmartControl & Rainshower 310

Wanneer je de luxe hebt dat je jouw douche vanaf nul kan ontwerpen, is Grohtherm SmartControl gecombineerd met de Rainshower SmartActive 310 een fantastische optie.

Grohe Smartcontrol paneelDoor de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt Grohtherm SmartControl meer ruimte onder de douche en een overzichtelijke, nette aanblik. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler. Met de Rainshower SmartActive 310 wordt jouw douche het moment waar je elke dag naar uitkijkt. Dankzij de ruime afmetingen van de douchekop en twee verschillende straalsoorten kun je kiezen tussen een zachte, ontspannende GROHE PureRain-ervaring of de nieuwe, stimulerende GROHE ActiveRain – of een combinatie van beide.

Het beste van twee werelden: het GROHE SmartControl Combi-douchesysteem

Flexibiliteit is de beste omschrijving van de reden waarom men voor het GROHE SmartControl combi-douchesysteem kiest. Dit systeem biedt verschillende installatieopties en mogelijke combinaties. Dit betekent bijvoorbeeld dat je vrij bent om de thermostaatkraan recht onder de douchekop te plaatsen, of juist helemaal aan de zijkant, of misschien zelfs op een van de zijwanden van de douche.

Grohe Smartcontrol sfeerFlexibiliteit strekt zich ook uit tot de manier waarop je de thermostaatkraan met andere hoofd-, hand- of zijdouches van GROHE combineert, om zo jouw eigen, persoonlijke douche-ervaring te creëren. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw bad in een douche om te toveren door de SmartControl thermostaat met een baduitloop en een handdouche te combineren. De combi-oplossing is beschikbaar in Duo- en Mono-versies.

En er is zelfs een mogelijkheid om een tray toe te voegen waar je shampoo en douchegel op kunt plaatsen. Met het GROHE SmartControl combi-douchesysteem lopen de leidingen in de muur om de SmartControl thermostaatkraan met de hoofddouche te verbinden. Geen douchestang betekent meteen dat schoonmaken absoluut geen moeite is, een ander groot voordeel dat het GROHE SmartControl combi-douchesysteem te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws