DRL Roundline Eco convector met draadloze regeling

Productnieuws Publicatiedatum: 17 oktober 2018geschatte leestijd: 1 minuut

DRL E-Comfort Roundline Eco elektrische convectoren uit het programma van DRL E-Comfort vormen de basis voor een nieuwe generatie comfortabele en energiebesparende convectoren.

Winnaar Zweeds design

De Roundline Eco convector was onlangs terecht award winner van de excellent Swedish design award.  Roundline Eco heeft geen hoekige vormen of scherpe randen. Roundline Eco kan heel goed een aantrekkelijk accent worden in iedere woning of kantoor.

EcoDesign regelgeving

De EcoDesign ERP 2018 richtlijn is bedoeld om het energieverbruik van elektrische apparaten te verminderen. Per 1 januari 2018 mogen alleen nog elektrische radiatoren geproduceerd worden die aan deze strenge Europese normen voldoen.

Specificaties

De E-Comfort Roundline convectoren zijn leverbaar in de hoogtematen 200 mm en 400 mm. Daarnaast ook met breedtematen 414 mm, 638 mm, 750 mm, 974 mm, 1.198 mm en 1.422 mm. De vermogens variëren van 300W tot en met 1.500W.

Draadloze communicatie

De Roundline Eco convector is standaard voorzien van een handbediende thermostaat op het toestel. Maar hij heeft ook de mogelijkheid om draadloos te communiceren d.m.v. een ontvanger (optioneel). Dit in combinatie met de zeer gebruiksvriendelijke draadloze kamerthermostaat of een masterthermostaat (optioneel). Deze thermostaten kunnen draadloos meerdere convectoren in dezelfde ruimte aansturen. Iedere convector is uitgevoerd met een individuele proportionele capaciteitsregeling voor een optimaal comfort.

Bekijk ons assortiment hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws