Installeren is dubbel profiteren bij Remeha

Sla nu een dubbelslag bij Remeha! Want als u tot en met 28 februari 2018 een Tzerra Plus, Calenta of Avanta wandketel installeert én registreert in het spaarprogramma Mijn Remeha, ontvangt u niet alleen een Keuze cadeaukaart t.w.v  € 50.-, maar krijgt u ook nog eens dubbele spaarpunten in Mijn Remeha.

Dit betekent dat u na registratie van elke 6 wandketels al een Tzerra Plus, Calenta of Avanta wandketel gratis bestelt. Maar u kunt er ook voor kiezen uw dubbele punten in te wisselen voor één van de vele leuke cadeaus in de vernieuwde cadeaushop.

Gratis Keuze Cadeaukaart
Bij registratie van elke Tzerra Plus, Calenta en Avanta wandketel ontvangt u een gratis Keuze cadeaukaart t.w.v. € 50.-. Met de keuze cadeaukaart kiest u zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten, zoals Mediamarkt,  Bol.com, Hema, Karwei en de Bijenkorf. Kijk op primera.nl/primera-keuze-cadeaukaart voor het totale overzicht.

Gratis Remeha wandketel
Met de dubbele punten die u spaart in Mijn Remeha bestelt u na registratie van elke 6 ketels al een Tzerra Plus, Calenta of Avanta gratis! Kiest u niet voor een gratis ketel dan kunt u uw dubbele punten ook direct verzilveren en kiezen voor zeer uiteenlopende cadeaus. Kijk in de uitgebreide cadeaushop van Remeha op mijnremeha.nl.

Bekijk nu ons assortiment Remeha cv-ketels!

 

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws