Dynamisch en veelzijdig: Novellini douchewand Lunes 2.0 voor elke badkamersituatie

Productnieuws Publicatiedatum: 7 juni 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Novellini introduceert de nieuwe allround serie douchewanden: Lunes 2.0 voor design en meer comfort in jouw badkamer. Door de uitgebreide keuze uit verschillende modellen zijn de douchewanden uiterst geschikt voor elke doucheruimte. Heb je een hoek, nis of andere speciale situatie? Deze veelzijdige serie biedt het allemaal en veel meer. Hoogwaardige materiaalgebruik, strakke vormgeving en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eigenschappen waar Novellini om bekend staat, zijn ook in deze serie gegarandeerd aanwezig.

Allround serie

De Lunes 2.0 douchewanden worden geleverd in vele standaardmaten, maar zijn ook leverbaar in speciale afmetingen. Van een douche met een gemakkelijke inloop tot een douchewand met een onderprofiel voor een uitstekende waterdichtheid: alles is mogelijk met de Lunes 2.0 serie! Novellini kwaliteit staat garant voor maximale stevigheid van de 195 cm hoge douchewand en 100% souplesse bij het openen en sluiten van de douchedeuren, ook na jarenlang gebruik. Voor extra stabiliteit is er de mogelijkheid te kiezen voor een bijpassende muursteun.

Ruime keuze in glas en profielkleuren

Afhankelijk van iedere behoefte levert Novellini met de Lunes 2.0 douchewandenserie een oplossing voor elke badkamer. Het strakke design tezamen met de ruime keuze aan profielkleuren en glastypen maken dat u met deze serie altijd wel een douchewand kunt uitzoeken die bij u past. De serie is verkrijgbaar in de glassoorten: Transparant, Aqua, Geborsteld en Esprit motief. Elke douchewand wordt geleverd met veiligheidsglas, dit glas heeft afhankelijk van het model een dikte van 4, 5 of 6 mm. Met de introductie van deze serie is er een nieuwe kleur aan de profielkleuren matchroom, chroom en wit toegevoegd: de kleur zilver mat. Ideaal als je niet houdt van een glanzend douchewandprofiel, maar op zoek bent naar een neutrale kleur.

Snel schoon dankzij Click & Clean systeem

Met het Click & Clean systeem introduceert Novellini een oplossing om de douchedeur eenvoudig en snel schoon te maken. Bij een aantal modellen bestaat de optie dit systeem te integreren, waardoor het mogelijk wordt de glaspanelen aan de onderkant los te klikken. Dit maakt het reinigen van de douchewanden niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter! Zie hiervoor de afbeelding rechtsboven.

Bekijk ons assortiment Lunes 2.0 douchewanden hier!

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws