EEN GEZOND BINNENKLIMAAT WANNEER U THUIS BLIJFT? NÓG BELANGRIJKER IN TIJDEN VAN CORONA!

Productnieuws Publicatiedatum: 19 mei 2020geschatte leestijd: 2 minuten

We werken met z’n allen zoveel mogelijk thuis en we brengen zoveel mogelijk tijd in onze woning door om de coronacrisis in te dijken. Noodzakelijke maatregelen, maar ze zijn niet altijd even eenvoudig. Hoe houd u het binnenklimaat in huis bijvoorbeeld gezond én aangenaam? We geven u graag enkele tips, want welzijn is nu belangrijker dan ooit!

EEN GOEDE VENTILATIE IS CRUCIAAL WANNEER JE THUISWERKT

Terwijl de kinderen druk in de weer zijn, huisdieren vrolijk rondhuppelen en je collega’s videocalls inlassen, probeert u uw leven zo goed als het kan te laten verdergaan. Al die activiteit in huis en de aanwezigheid van alle gezinsleden komen de luchtkwaliteit in uw woning niet ten goede. Daarom is het belangrijk om wat extra aandacht te besteden aan uw ventilatiesysteem.

GA VOOR EEN GEZONDE EN AANGENAME TOTAALOPLOSSING

Met de Vasco Climate Control App beschikt u over een intelligente totaaloplossing waarmee u uw ventilatiesysteem kunt aansturen. Zo bent uzeker dat er constant zuivere, gefilterde en gezonde lucht binnenkomt. Daarnaast regelt u met deze applicatie ook eenvoudig uw verwarmingssysteem. Uw dagschema ziet er nu waarschijnlijk anders uit dan enkele weken geleden, maar met de Vasco-app past u uw vloerverwarming of uw radiatoren perfect aan aan de huidige situatie. Zo houdt u het binnen in huis gezellig, ook in deze bizarre tijden.

Bekijk ons assortiment Vasco hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws