Een zomer vol kansen én zekerheden met Remeha

Branchenieuws Publicatiedatum: 30 juli 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Nooit eerder bleven er in de zomer zoveel mensen thuis. Daarnaast zien we dat mensen hun huizen belangrijker zijn gaan vinden in de loop van dit jaar. Logisch dus dat verduurzaming van woningen steeds meer aandacht krijgt. Er wordt volop gewerkt aan een thuis van morgen en daarbij speel jij als installateur een grote rol.

Ondersteuning met de 6 zekerheden van Remeha

Die groeiende aandacht voor duurzaamheid juichen we toe, omdat we het ontzettend belangrijk vinden de CO2-uitstoot te verminderen. We zijn ervan overtuigd dat er niet één specifieke oplossing is, daarom kiezen wij voor een mix van oplossingen. Uitgangspunt daarbij is: streven naar haalbaar en betaalbaar verduurzamen. Dat doen we natuurlijk samen met onze installateurs.

Verduurzaming is complex en consumenten zijn vaak onzeker over de keuzes die ze moeten maken. Ook voor installateurs kan het lastig zijn de juiste keuzes te maken. Daarom ondersteunen we je met onze zes zekerheden. Denk daarbij aan samen leads genereren, persoonlijke service en aantrekkelijke acties en promoties. Zo ondersteunen we je bij het verwezenlijken van duurzame en besparende comfortoplossingen voor al je klanten.

Profiteer van de Remeha zomeracties

Op dit moment hebben we exclusief voor onze installateurs twee spectaculaire zomeracties. Ten eerste krijg je tot 21 september tien jaar OGP-garantie (2 + 8 jaar) op onderdelen bij de registratie van een Tzerra Ace, Calenta Ace en Avanta. Helemaal gratis! Daarnaast maak je kans op een geheel verzorgde vakantie in eigen land bij elke cv-ketel of warmtepomp die je registreert in Mijn Remeha.

Ben je klaar voor actie én ben je al Remeha-installateur? Dan profiteer je nu van onze gratis OGP-garantie en maak je kans op een volledig verzorgde vakantie in eigen land!

Wil je alles weten over de thuis van morgen campagne en wat dat voor jou als installateur betekent? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws