Evosta circulatiepompen, zuinig, slim & betrouwbaar

Productnieuws Publicatiedatum: 3 februari 2020geschatte leestijd: 2 minuten

DAB introduceert de Evosta circulatiepompen. Elke woning heeft er minimaal één. Ze worden gebruikt voor de verwarming en koeling van uw woning maar ook bij de verwarmingsketel of vloerverwarming. De laatste jaren worden de regels door de Europese Commissie continue aangescherpt om dit soort pompen energiezuiniger te maken. Heel begrijpelijk wanneer je weet dat 79% van alle energie die wij consumeren opgaat aan het verwarmen en koelen van woningen.

evosta

Evosta is zuinig

DAB introduceert daarom de Evosta circulatiepomp Door de ingebouwde frequentieregeling is deze zuiniger dan ooit en valt met een EEI-index ≤ 0,18 (energy efficiency index) ruim binnen de normen van de Europese Commissie. Het vervangen van een oude conventionele circulatiepomp door een nieuwe energiezuinige Evosta is direct merkbaar in het energieverbruik.

Evosta is slim

Slim betekent voor de installateur veel installatiegemak. Met slechts één insteltoets kunt u de pomp bedienen. De directe feedback en het goed verlichte display vergemakkelijken het instellen. Vervangen is al even eenvoudig. Dankzij de nieuwe voedingsconnector kan deze worden gebruikt met connectoren van derden. Dit zonder alle elektrische aansluitingen opnieuw te bedraden. Om de betrouwbaarheid te vergroten zijn de pompen voorzien van een automatische deblokkering. De handige ontluchtingsschroef zorgt voor eenvoudig onderhoud.

Evosta is betrouwbaar

De nieuwe serie bestaat uit inbouwcirculatiepompen voor cv- en zonnesystemen, airco- en koudwaterinstallaties en drinkwatersystemen. Door de nieuwe innovatieve technologie zijn ze compacter, betrouwbaar en waterdicht volgens IPX5. Concluderend, de Evosta is betrouwbaar daarom is de garantietermijn standaard verhoogd naar 5 jaar.

Advertorial DAB

Bekijk hier ons DAB-assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws