Geberit AquaClean Sela wint Red Dot en iF Design Award

Productnieuws Publicatiedatum: 17 mei 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Geberit AquaClean Sela: Winnaar van Red Dot en iF Design Award. Twee onderscheidingen voor de nieuwste douchewc van Geberit

De Red Dot Award en iF Design Award 2019 zijn twee van de meest begeerde internationale designprijzen. Geberit is erg vereerd met het winnen van beide awards voor de nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc. De vernieuwde Sela is dit jaar op de ISH in Frankfurt gelanceerd. Het uiterlijk van de vernieuwde Sela is nog eleganter vormgegeven. Bovendien biedt de nieuwe douchewc verbeterde functies voor extra comfort.

2019 Bathroom 03 C2 Geberit AquaClean Sela

Middels innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet deze douchewc aan de hedendaagse eisen van gemak, hygiëne en kwaliteit.

En dat is niet onopgemerkt gebleven bij beide jury’s. Geberit AquaClean Sela douchewc, ontworpen door Christoph Behling, is de nieuwste toevoeging aan de Geberit AquaClean douchewc-serie. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Bovendien is het design tijdloos en helder qua lijnen.

De douchewc bevat de unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. Deze zorgt door de beluchting van de roterende waterstraal voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam.

2019 AquaClean Sela WhirlSpray arrow

Het closet is spoelrandloos en spoelt stiller en grondiger door vanwege de efficiënte TurboFlush spoeling. De zitting van de douchewc is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden voor een eenvoudige reiniging. Handig is ook het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Deze geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden. Verder bevat de douchewc een afstandsbediening en zijn de comfortfuncties ook te bedienen met de AquaClean-App.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws