Geberit douchewc: de ene straal is de andere niet

Productnieuws Publicatiedatum: 13 april 2018geschatte leestijd: 2 minuten

Douchewc: nieuwe trend

De Douchewc is in opkomst. Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. En wie eenmaal de luxe hiervan heeft ervaren, wil niets anders meer; de geïntegreerde warm waterdouche zorgt voor een fris en schoon onderlichaam. Dat is duidelijk. Wat nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is.

Geberit DouchewcWant met de opkomst van de douchewc, is er ook een diversiteit aan aanbod op de markt gekomen. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het belangrijk de douchestraal van het specifieke merk en model bij aankoop eerst te ervaren. De kwaliteit van de straal bepaalt namelijk de ervaring. Je kiest voor een douchewc, vanwege de voordelen van een geïntegreerde warm waterdouche. Essentieel is het dan ook, dat deze optimaal zijn werk doet én comfortabel aanvoelt. Immers, je gebruikt het elke dag. Test voor de aankoop van je wc altijd de douchestraal van het gekozen merk en -model. De intensiteit en de grondigheid verschilt per merk en geeft een andere ervaring.

Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is  gepatenteerd en daarom alleen te vinden in de modellen van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray. Voorkom teleurstelling achteraf en ervaar de gekozen douchewc voor aankoop. Want… de ene straal is de andere niet.

Bekijk ons assortiment Geberit douchewc’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws