Gratis 30 dagen ontvochtigen met Qlima luchtontvochtigers

Productnieuws Publicatiedatum: 18 april 2017geschatte leestijd: 1 minuut

In Nederland hebben ruim 1.5 miljoen huizen te maken met een vochtprobleem. Een Qlima luchtontvochtiger is de perfecte oplossing om vochtproblemen te bestrijden op een krachtige en permanente manier. Qlima biedt diverse typen ontvochtigers aan, zodat er voor elke ruimte een geschikt model te vinden is.

Ontvochtiger 30 dagen op proef
Met ruim 150.000 tevreden gebruikers worden de Qlima ontvochtigers zeer goed gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat Qlima haar ontvochtigers 30 dagen op proef aanbiedt. Ben je niet tevreden met het resultaat van de ontvochtiger? Dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd. Qlima zal het aankoopbedrag restitueren, minus de transportkosten.

Actievoorwaarden 30 dagen test
Stuur je schriftelijke klacht binnen 30 dagen na aankoop (samen met de aankoopbon) naar PVG International, Kanaalstraat 12 C, 5340 AB te Oss, t.a.v. de afdeling SSD Nederland. PVG neemt contact met je op voor het retourneren van de ontvochtiger. Let op: verpak de ontvochtiger (waar mogelijk) in de originele verpakking. Enkel onbeschadigde producten komen in aanmerking retour genomen te worden. PVG maakt het aankoopbedrag minus € 17,50 transportkosten binnen 2 weken over op je bankrekeningnummer.

Bekijk de luchtontvochtiger hier!

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws