Griffon HBS-200 Tape: direct water- en luchtdicht

Productnieuws Publicatiedatum: 19 juni 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Griffon breidt de HBS-200 range uit met een innovatieve tape-variant

De welbekende HBS-200 range van Griffon is uitgebreid met een zeer veelzijdige variant: HBS-200 Tape. Deze universele, blijvend elastische, tape is direct water- en luchtafdichtend. Mede hierdoor is hij zeer geschikt voor (nood)reparaties. Daarnaast is de tape zeer goed toepasbaar in combinatie met HBS-200® Liquid Rubber bij grote naad-, kier- en scheuroverbruggende toepassingen en vereenvoudigt het de laagdikteopbouw.

HBS-200_tape

Ideaal voor reparaties

Deze zwarte HBS-200® Tape heeft een bijzonder hoge, blijvende elasticiteit van 400%. Hierdoor kunnen trillingen en de mogelijke werkingen van ondergronden goed opgevangen worden. Bovendien heeft de tape een zeer hoge, directe kleefkracht. Hierdoor hecht hij uitstekend op vrijwel alle materialen, zoals hout, steen, beton, zink, metaal, bitumen, EPDM, PVC, PP en PE. De HBS-200® Tape hecht bovendien op vochtige ondergronden, waardoor het ideaal is voor (nood)reparaties. Anderzijds is de tape direct waterbestendig: wachten is dus niet nodig.

Duurzame oplossing

Doordat de tape een groot naad-, kier- en scheuroverbruggend vermogen heeft, is de tape zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met HBS-200® Liquid Rubber. Door HBS-200® Tape te bedekken met HBS-200® Liquid Rubber ontstaat er zowel een permanente als duurzame oplossing. Dit is belangrijk indien een reparatie voor langere periode wordt blootgesteld aan (extreme) weersomstandigheden. Daarnaast is de tape maar liefst 1 mm dik, waardoor het makkelijk is om de gewenste laagdikte van 2 mm te bereiken.
De HBS-200® Tape is beschikbaar in het volgende formaat: 75 mm x 5 m x 1 mm.

Over Griffon

Griffon is een Merk van Bolton Adhesives. Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vier prominente merken: Griffon, Bison, UHU en Air Max. Voor
het lijmen of kitten van papier en karton, leer, stof en hout of het verbinden van metaal en plastic; de producten van Bolton Adhesives bieden de beste oplossing. Thuis, op kantoor, op school, bij het klussen of tijdens professionele werkzaamheden.

Advertorial: Griffon

Bekijk ons Griffon assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws