Grohe trotse partner van Warmteservice

Branchenieuws Publicatiedatum: 17 oktober 2019geschatte leestijd: 2 minuten

GROHE heeft een rijke geschiedenis als het gaat om het creëren van toonaangevende producten. Het is allemaal begonnen toen Friedrich Grohe in 1936 de sanitairfabriek Berkenhoff & Paschedag in Hemer kocht.

Friederich Grohe – 1936

In 1948 is de naam veranderd in Friedrich Grohe. GROHE heeft in de loop der jaren zijn technologieën uit weten te breiden door het integreren van de expertise van innovatieve ondernemingen.

Introductie van de eenhendelkraan – 1968

Een goed voorbeeld is Carl Nestler: het bedrijf werd in 1873 opgericht en had in de beginjaren al een uitstekende reputatie opgebouwd als kranenproducent. Het is het eerste bedrijf dat thermostaatkranen voor consumenten maakte en Carl Nestler maakt sinds 1956 deel uit van GROHE. Tot op de dag van vandaag zijn de thermostaatkranen niet meer weg te denken uit het GROHE assortiment. Een ander mooi voorbeeld is DAL, de Deutsche Armaturenfabrik Leipzig, die in 1914 de uitvinding hebben gedaan voor het automatisch doorspoelen van het toilet. In 1994 is DAL onderdeel van GROHE geworden. Warmteservice biedt deze producten nog steeds aan onder de naam van de GROHE Rapid SL en sinds kort het nieuwe inbouwreservoir Rapid-SLX.

GROHE blijft zich innoveren en worden er continu nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd zoals de GROHE Red en Blue watersystemen, de Sensia Arena douche-wc en sinds een jaar kunnen klanten bij GROHE terecht voor complete badkameroplossingen inclusief GROHE keramiek.

Grohe Essence New – complete badkamer oplossing

In de loop der jaren hebben Warmteservice en GROHE een sterke basis gelegd om installateur en de consument zo goed mogelijk te bedienen. We zijn trots op het partnership en feliciteren Warmteservice met het 55-jarig bestaan.

Meer te weten komen over 55 jaar vakmanschap? Ga snel naar warmteservice.nl/55jaar of bekijk ons assortiment Grohe hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws