Grohe Rapido Smartbox

Productnieuws Publicatiedatum: 17 april 2019geschatte leestijd: 3 minuten

Met zijn universele oplossingen is het GROHE Rapido SmartBox-systeem het antwoord op alles. Door zijn maximale installatie-efficiëntie en planningsvrijheid is deze inbouwbox een universele oplossing voor alle vereisten.

Grohe rapido smartbox

De GROHE Rapido SmartBox heeft drie uitgangen voor een breder scala aan douchemogelijkheden. Eerder waren er meestal twee inbouw boxen nodig.

Grohe rapido smartbox 2
Grohe rapido smartbox 3

Bovendien maakt de SmartBox verloopnippels overbodig. Het heeft standaard ½” uitgangen waarop het leidingwerk kan worden aangesloten. Bovendien is de hij uitgerust met watertoevoer die van onderaf kan worden aangesloten. Dat betekent dat in veel gevallen een rechtstreekse verbinding met warm en koud water mogelijk is. Het gebruik van 90-graden fittingen is dus niet langer nodig.

Grohe rapido smartbox 4

Het afbouwdeel kan tot 6 graden worden aangepast en perfect worden uitgelijnd met tegels en voegen. Met een inbouwdiepte van maar 75 mm past de GROHE Rapido SmartBox in elke soort wand. Zelfs in bijzonder smalle wanden.

Grohe rapido smartbox 5

GROHE SmartControl technologie achter de muur

Om het maximale uit de beperkte doucheruimte te halen, kan men nu vertrouwen op een bijzonder ‘slank’ duo. De GROHE SmartControl technologie achter de muur en het ultradunne ontwerp van maar 43 mm projectie op de muur. Dit creëert extra ruimte onder de douche. De verborgen SmartControl wordt bediend met dezelfde gemakkelijker push-and-turntechnologie als de zichtbare versie om individueel het type douchestraal of het watervolume te kiezen. Één paneel kan tot drie douchefuncties regelen voor een perfect afgestelde douche. Gebruikers kunnen kiezen tussen een rond of een vierkant ontwerp. Daarnaast zijn er twee verschillende oppervlakken beschikbaar: het klassieke Chrome-oppervlak of het elegante MoonWhite-acrylglas. Het SmartControl-paneel is al beschikbaar in SuperSteel en Brushed Hard Graphite en vanaf medio 2019 zullen er zeven andere GROHE PVD-kleurontwerpen zijn.

Grohe rapido smartbox 6

Advertorial: Grohe

Bekijk ons volledige Grohe assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws