GROHE Red: 100 °C direct uit de kraan

Productnieuws Publicatiedatum: 7 februari 2018geschatte leestijd: 3 minuten

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

Grohe red keuken

De nieuwe hot spot in je keuken

Onder de GROHE Red kraan staat de energie-efficiënte titanium boiler in je keukenkastje klaar om je kokend heet water te leveren wanneer jij het nodig hebt. De boiler (voor 5.5L kokend water) heeft een hoogte van 49 cm. De boiler heeft een diameter van 21 cm. Bij GROHE is top design een gegeven. Onze GROHE Red kranen zijn de perfecte combinatie van vorm en functie, waar we al een aantal complimenten voor hebben ontvangen. Om ervoor te zorgen dat je kraan in harmonie is met de rest van je keuken kan je kiezen uit drie verschillende uitlopen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look.

Grohe red prestaties

Kokend water met een druk op de knop

Waarom wachten wanneer de buikjes knorren? Wanneer je kokend heet water nodig hebt, zijn wij van mening dat het direct klaar moet staan. GROHE Red’s innovatieve technologie betekent dat je nooit meer hoeft te wachten op een heerlijk kopje thee. Of voor het avondeten. En minder lang wachten betekent ook minder energieverbruik. Dus neem de tijd om te genieten, niet te wachten tot het water kookt.

Wat zijn de voordelen?

  • Veiligheid voorop: onze hoogste prioriteit is jouw veiligheid. Daarom heeft GROHE Red een unieke kinderbeveiliging.
  • Minder verspilling: je neemt alleen de exacte hoeveelheid heet water dat je nodig hebt, dus je bespaart op water en energieverbruik.
  • Niet meer wachten: kokend heet water is altijd beschikbaar met een druk op de knop, dus wachten op kokend heet water is verleden tijd.

Grohe red kraanVeiligheid boven alles

Niets is belangrijker dan de veiligheid van je gezin. Daarom hebben we het veiligste beschikbare systeem ontworpen. Onze kranen hebben een betrouwbare kinderbeveiliging en een veiligheidsfunctie die het risico op brandwonden elimineert. Ook is er geen gevaar van een spetterende kraan: de GROHE Red heeft een gepatenteerde mousseur, die ervoor zorgt dat het kokend hete water rustig stroomt zonder te spetteren. En als je je hand van de knop haalt, dan stopt het stromen van het water onmiddellijk.

Grohe red spoelbak

De kraan die alle andere GROHE kranen complementeerd

Misschien heb je al een high-end kraan in je keuken die je niet wilt vervangen, dan is de GROHE Red Mono de perfecte oplossing. De kleinere Mono levert alleen kokend heet water en past perfect naast je bestaande kraan. Je hebt de keuze uit twee verschillende uitlopen, beide verkrijgbaar in chroom en RVS-look. De perfecte match!

Nu tijdelijk € 100,- cashback

Koop tot 1 april 2018 de nieuwe GROHE Red kokend heet waterkraan bij één van onze vestigingen of online en ontvang als dank voor deze aankoop €100,- retour. De GROHE Red is verkrijgbaar vanaf € 876,90. Bekijk hier ons assortiment.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws