Het Bruynzeel assortiment is uitgebreid met de Karo en Roma serie

Geen categorie Publicatiedatum: 13 november 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Het sanitair assortiment van Bruynzeel kent twee nieuwkomers: de Karo-serie en de Roma-serie. Deze badmeubelen zijn beide ontworpen met het oog op design en functionaliteit. Deze begrippen zijn echter per serie op verschillende manieren ingevuld, waardoor de twee badmeubelen toch duidelijk onderscheidend zijn.

Het meest in het oog springende kenmerk van de Roma is de strak afgewerkte, ultradunne keramieken wastafel. Het innovatieve dunne materiaal geeft de wastafel een verfijnde uitstraling terwijl deze toch even stevig is als een wastafel gemaakt van dik keramiek. De onderbouwkast van de Roma bevat twee laden die ongelijk zijn ingedeeld: de bovenste lade is minder hoog dan de onderste lade. Hierdoor kunnen grotere artikelen, zoals een stapel handdoeken, ook in de onderbouwkast worden opgeborgen.

Voor degenen met een kleinere ruimte die toch geen water bij de wijn willen doen wanneer het op luxe aankomt, is de Karo ontwikkeld. De keramieken wastafel en onderbouwkast zijn slechts 40 centimeter diep, waardoor de ruimte in de badkamer optimaal wordt benut. Met geïntegreerde, automatische verlichting in zowel de onderbouwkast als de kolomkast doet het meubel toch groots aan. Voor optimaal gebruiksgemak en benutting van de ruimte is de kolomkast van de Karo uitgerust met een stopcontact. Op deze manier kunnen elektrische apparaten uit het zicht opgeborgen worden terwijl ze opladen.

Beide nieuwe badmeubelseries zijn uitgerust met een keramieken wastafel. In tegenstelling tot composiet is keramiek een product dat bestaat uit natuurlijke grondstoffen en al jarenlang veelvuldig wordt gebruikt in sanitairproducten. Keramieken wastafels zijn doorgaans duurder dan composiet. Daar staat echter tegenover dat keramiek oersterk is en beter is opgewassen tegen hoge temperaturen dan composiet. De sterke toplaag van keramiek maakt het materiaal krasvast en bestand tegen zeep en kleurmiddelen.

Door het gebruik van beproefde materialen en vernieuwde opbergmogelijkheden creëren de Roma en de Karo een harmonieus samenspel tussen design en functionaliteit. De ontwerpen zijn geschikt voor het leven van alledag, maar zeker niet alledaags.

Bekijk de Bruynzeel badmeubelsets hier!

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws