Hoera! Warmteservice Haarlem bestaat 12.5 jaar

Bedrijfsnieuws Publicatiedatum: 13 maart 2020geschatte leestijd: < 1 minuut

In 2007 opende Warmteservice Haarlem haar deuren. Het was toendertijd de 34e vestiging. Inmiddels kan men alweer 12.5 jaar aan de Schalkwijkerstraat terecht voor verwarming, sanitair en installatiemateriaal.

Jarenlang werd de vestiging succesvol geleid door Harry de Koter. Een bekend gezicht bij Warmteservice, hij is namelijk al ruim 28 jaar werkzaam bij ons. Inmiddels is Harry bedrijfsleider bij Warmteservice Naarden en heeft hij het stokje in Haarlem overgedragen aan Jan Novica.

Jan vertelt: “Warmteservice Haarlem bestaat nu 12.5 jaar, ik werk hier zelf echter nog niet zo lang.

Na jaren lang te hebben gewerkt in Beverwijk werk in nu een jaar in Haarlem. Het valt me op dat de gezellige sfeer en fijne omgang met klanten hetzelfde zijn als in Beverwijk. Warmteservice Haarlem is een kleine, makkelijk bereikbare vestiging aan de rand van het centrum. Wat ik erg leuk vind is de dynamiek in de winkel. Het is altijd druk en er gebeurt van alles op een dag. Ik werk samen met een team fijne collega’s en samen met onze grote vaste klantenkring is het altijd gezellig en word er veel gelachen op een dag”.

Op naar de volgende 12.5 jaar!

Warmteservice Haarlem is gevestigd aan de Schalkwijkerstraat 17.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws