Honeywell T6 slimme thermostaat en Google Home: regel de temperatuur met uw stem

Productnieuws Publicatiedatum: 26 februari 2019geschatte leestijd: 2 minuten

De afgelopen weken wisselde het weer sneller dan een kameleon van kleur. De ene dag krabt u ’s ochtends het ijs van uw autoruit, de volgende dag maakt u zonder jas een lunchwandeling. Jas aan of jas uit, handschoenen mee of toch een zonnebril – de overgang van winter naar lente is altijd weer even wennen, ook in huis. Wanneer de zon op een lenteachtige dag uw woonkamer verwarmt, kan de thermostaat best wat lager, maar op een frissere avond wilt u het toch comfortabel warm hebben. Dat regelt u heel simpel vanuit uw luie stoel. Want met Honeywell Home’s T6 slimme thermostaat en Google Home laat u uw stem het werk doen.

Hoe werkt spraakbediening van uw thermostaat met Google Home?

Voor wie de slimme speaker nog niet in huis heeft: Google Home is een apparaat – met ingebouwde microfoon – dat reageert op gesproken commando’s. Of u nu wilt dat hij het weerbericht voorleest, uw favoriete nummer afspeelt of uw agenda voor de volgende dag checkt; elk commando begint u met ‘Hey Google…’. De slimme speaker doet de rest. Er zijn ook steeds meer apparaten in huis die u kunt koppelen met Google Home, denk aan verlichting én dus uw thermostaat. Wordt het wat frisser in de woonkamer als de zon ondergaat? Zeg gewoon ‘Hey Google, verhoog de temperatuur met één graad’ en de temperatuur gaat omhoog, net als uw voeten op de bank. Omgekeerd werkt dit natuurlijk ook. Bent u uitgebreid aan het koken en wordt het warm in de keuken? Dan vraagt u – al roerend in de pannen – Google Home de thermostaat lager te zetten.
Hoe meer apparaten u aan Google Home koppelt, hoe slimmer uw huis wordt. Overigens kan dat ook met Apple HomeKit, zodat u de T6 slimme thermostaat bedient via stemassistent Siri. En fans van Amazon Echo doen hetzelfde via stemassistent Alexa.

Meer weten over de T6 slimme thermostaat?

De T6 slimme thermostaat heeft niet alleen spraakbediening, hij is uitgerust met veel slimme functies om uw huis comfortabel en behaaglijk te maken. Geofencing bijvoorbeeld, een functie die de temperatuur in huis regelt op basis van de locatie van uw smartphone. Bovendien is de thermostaat te bedienen via de Honeywell Home-app op uw smartphone of tablet. Goed om te weten: uw kunt de temperatuur ook nog steeds – zoals u gewend bent – instellen op het display van de thermostaat zelf.

Bekijk ons assortiment hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws