Horen, zien, voelen, testen en trainen in The Water Studio Amsterdam van hansgrohe

Productnieuws Publicatiedatum: 24 juni 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Wilt u als professional zelf de producten van Hansgrohe en AXOR in werking zien, voelen en horen? Of testen hoe verschillend douchestralen kunnen zijn en zelfs gratis een complete commerciële of technische training volgen?  

Dat kan op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk waar The Water Studio Amsterdam is gevestigd. Het nieuwe paradepaardje van sanitairfabrikant Hansgrohe.

Waterroom

U kunt hier overal producten in werking ervaren. Regendouches, handdouches en badkamerkranen in alle vormen, afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Maar hier zijn bijvoorbeeld ook praktische uittrekbare keukenkranen en wastafelkranen in tien metaalkleuren met krasvaste PVD-afwerking te vinden: overal kunt u de producten bewonderen en aanraken. Zo voelt u hoe sterk verschillende douchestralen zijn, hoe soepel een kraangreep beweegt of hoe u met één druk op de knop de douche kunt bedienen. Maar ook waarom u de douchekeuze altijd moet afstemmen op bijvoorbeeld de waterleidingen en waterdruk.

Naast een experience center voor consumenten is The Water Studio Amsterdam ook een hotspot voor professionals. Voor installateurs, loodgieters en badkamermonteurs worden complete trainingen opgezet met thema’s die afgestemd zijn op hun specifieke vragen, bijvoorbeeld rondom waterbesparing, waterdruk, of inbouwinstallatie. Uiteraard komen ook de laatste ontwikkelingen op installatie- en sanitairgebied aan bod. En er is ruimte om zelf te testen en sleutelen in het Test Center. Per training is plek voor 20 personen. Deelname is gratis, maar aanmelden wordt wel op prijs gesteld. Voor grotere groepen zijn ook trainingen op maat mogelijk.

The Water Studio Amsterdam bevindt zich op de Naritaweg 126 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u kijken op www.waterstudio-amsterdam.nl of contact opnemen met info@hansgrohe.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws