Installeer warm water in een handomdraai met de producten van Itho Daalderop

Productnieuws Publicatiedatum: 12 mei 2020geschatte leestijd: 2 minuten

In de afgelopen jaren zijn er flink wat ontwikkelingen geweest omtrent warm water in uw eigen woning. Zo introduceerde Itho Daalderop de smartboiler met een zelflerend vermogen, maar ook een kokendwater kraan om in al uw comfort te kunnen voorzien.

In tijden dat het bezoek van een servicemonteur wellicht niet zo eenvoudig gaat, gaan steeds meer mensen zelf aan de slag met het verduurzamen van hun eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan het zelf plaatsen van een keukenboiler of het monteren van een kokend waterkraan.

Waar moet u op letten?

Wanneer u zelf aan de slag gaat is het van belang goed het verschil te herkennen tussen de diverse producten die worden aangeboden. Kijk bijvoorbeeld naar een 10 liter keukenboiler. Deze producten ogen allemaal hetzelfde en lijken dezelfde specificaties te hebben, maar niets is minder waar.

Let bij de aanschaf van uw boiler op het materiaal van het boilervat. De boilers van Itho Daalderop zijn gemaakt van koper. Koper is een kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het kenmerkt zich door de bewezen lange levensduur en is zeer onderhoudsvrij.

Er zijn boilers op de markt verkrijgbaar die gemaakt zijn van geëmailleerd staal. Deze behoeven meer onderhoud doordat de beschermingsanode in de boilervat tijdig vervangen moeten worden. Daarnaast zijn deze boilers minder energiezuinig.

Itho Daalderop heeft een volledig programma aan keukenboilers, waaronder de bekende Close-in 10L. Daarnaast is de ruimtebesparende Close-in Compact een oplossing wanneer u beschikt over minder ruimte in uw keukenkastje.

Wenst u naast warm en koud water ook gezuiverd en kokend water in uw keuken? Dan is de Close-In More de perfecte oplossing.

Al deze boilers zijn eenvoudig zelf te installeren. Installeer nu zelf als een professional!

5 jaar garantie

Itho Daalderop is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en biedt daarom maar liefst vijf jaar garantie op haar producten. Binnen de eerste twee jaar worden het product of onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Bij registratie van het product wordt de garantietermijn op onderdelen verlengd naar in totaal 5 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws