Itho Daalderop HP-M 25 i, de ‘geen-gedoe’ warmtepomp voor elk type woning

Productnieuws Publicatiedatum: 26 maart 2020geschatte leestijd: 2 minuten

De HP-M 25 i van Itho Daalderop is een unieke warmtepomp die bestaat uit alleen een binnendeel. Deze warmtepomp kan worden aangesloten op de mechanische ventilatie indien beschikbaar. Met deze warmtepomp kan tot 80% van het gasverbruik voor de woningverwarming worden bespaard met een minimum aan installatiekosten.

Belangrijkste kenmerken HP-M 25 i

  • Werkt met elk merk/type cv-ketel en radiatoren samen
  • Benut buitenlucht én ventilatielucht
  • Inclusief Spider Klimaatthermostaat
  • Eenvoudige installatie; geen buitendeel/geen F-gas handelingen
  • Geen buitendeel

Hybride warmtepomp
De HP-M 25 i is een hybride warmtepomp, wat inhoudt dat er ook een cv-ketel in de woning aanwezig is. Gedurende het voor- en naseizoen zorgt de HP-M 25 i voor verwarming van de woning en wanneer het buiten écht koud wordt, wordt de cv-ketel automatisch bijgeschakeld. Hiermee kan tot 80% van het gasverbruik voor woningverwarming worden bespaard. Het warme tapwater wordt door de cv-ketel verzorgd, waardoor u geen opstelruimte nodig heeft voor een voorraadvat.

Méér gas besparen
De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Deze combinatie levert een beduidend hoger rendement op dan alleen ventilatielucht. Daarnaast voelt dit ook nog eens veel comfortabeler, omdat er niet hoeft te worden ‘over-geventileerd’. Door deze warmtepomp kan fors op het gasverbruik worden bespaard, met behoud van comfort.

Gemakkelijk te installeren
De HP-M 25 i bestaat uit alleen een binnendeel waardoor er geen koeltechnische handelingen nodig zijn. Met de optionele dakdoorvoer wordt de aan- en afvoer van de buitenlucht eenvoudig in het dak geïntegreerd. Dit maakt de HP-M 25 i uiterst gemakkelijk te installeren. Met de meegeleverde Klimaatthermostaat is de temperatuur eenvoudig in te stellen. U kunt desgewenst het Spider systeem uitbouwen met optionele accessoires, waarmee Spider is uit te bouwen tot een intelligente, op afstand bedienbare klimaatthermostaat.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar een van onze 65 vestigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws