Jaga biedt binnenklimaat oplossingen voor vandaag en voor in de toekomst!

Productnieuws Publicatiedatum: 8 februari 2017geschatte leestijd: 2 minuten

De realiteit leert ons dat het jaar 2020, waarin de Europese wetgeving ten aanzien van nieuwbouw verandert, heel dichtbij is. Het verbruik van alle gebouwen zal flink naar beneden moeten. Jaga investeert al jaren in de ontwikkeling van oplossingen die dit mogelijk maken en makkelijk toe te passen zijn in vrijwel elke bestaande en nieuwe situatie.

Met de oude radiator technologie was er een enorme massa staal en water nodig om een ruimte te verwarmen. Een verspilling van energie én materiaal. Samen met verschillende universiteiten is Jaga op zoek gegaan naar de meest efficiënte verhouding tussen het watervolume en de oppervlakte die verwarmd moest worden. Vanaf de jaren 80 heeft Jaga de huidige Low-H2O technologie ontwikkeld: radiatoren met een beperkte waterinhoud en gemaakt uit lichte en efficiënte energie overdragers. Begin 2000 hebben zij daar het Dynamic Boost Effect (DBE) aan
toegevoegd om met nóg minder materiaal en energie te kunnen verwarmen.”

Warmtepomp
Is er een warmtepomp in de woning en is er behoefte aan koeling in de slaapkamer? De Jaga Briza is dan de juiste keuze; deze is compact, stil en verkrijgbaar in veel maten en kleuren. Als er alleen verwarming nodig is in een woning met een warmtepomp dan is de Strada met de uitbreiding van een DBE heel gemakkelijk geschikt te maken voor deze zeer lage watertemperatuur. Willen mensen een beter energielabel voor hun woning? Dan is het inbouwen van een vraag gestuurde ventilatie zoals de Jaga Fresh of Oxygen2 in de Strada of Briza een goede oplossing.

Bron: Jaga

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws