Kies voor een complete keukenbeleving met de GROHE Blue Home

Productnieuws Publicatiedatum: 10 september 2020geschatte leestijd: 2 minuten

GROHE biedt met de Blue Home een compleet assortiment aan keuken must-haves voor een keuken waarin belang wordt gehecht aan functionaliteit en design.

Denk aan een ruimte waar mensen bij elkaar komen. Een ruimte waar je elke stemming kunt omzetten in een eindeloos aantal heerlijke gerechten en drankjes. Een ruimte waar je niet alleen je persoonlijkheid uitdrukt, maar ook nieuwe recepten probeert en miljoenen smaken ontdekt. GROHE maakt elke keuken tot een professioneel kookparadijs waar menig chef jaloers op is. De GROHE Blue Home bieden de mogelijkheid om thuis met één druk op de knop gefilterd, gekoeld en bruisend water uit de kraan te halen.

GROHE BLUE HOME

Het produceren van flessen water heeft een enorme impact op het milieu. Veel mensen kiezen ervoor om flessenwater te kopen, maar dit heeft grote gevolgen voor onze planeet. De zee heeft steeds meer last van de onverwoestbare ‘plastic soep’. Per minuut worden er wereldwijd meer dan 1.000.000 plastic flessen gekocht, waarvan nog geen 50% gerecycled wordt. Het duurt daarnaast gemiddeld 450 jaar voordat zo’n plastic fles biologisch afgebroken wordt. Dit heeft ertoe bijgedragen dat er momenteel 4,7 miljard kilo plastic in de oceaan drijft. GROHE heeft een antwoord op deze problemen en heeft een mooi en slim watersysteem ontwikkeld dat gebruik van plastic flessen overbodig maakt. De GROHE Blue Home is een kraan waarmee je kan genieten van heerlijk gefilterd, gekoeld, plat of bruisend water. Met de GROHE Blue Home Duo kraan heb je tevens de voordelen van een klassieke keukenkraan. Niet alleen voor onze planeet, maar ook voor de portemonnee is het gebruik van een GROHE Blue Home kraan voordeliger. In vergelijking met het gebruik van plastic flessen kan een huishouden meer dan 50% besparen op drinkwater verbruik, dat komt neer op meer dan €550,- per jaar.

COMPLETE OPLOSSING

Maakt u zich zorgen over de ruimte in uw keukenkast? Ook daarvoor hebben we de oplossing.

Combineer nu eenvoudig uw GROHE Blue met een GROHE universeel afvalsysteem. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw keukenkastje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws