GasLos Garantie van Remeha, klaar voor morgen

Productnieuws Publicatiedatum: 1 februari 2019geschatte leestijd: 2 minuten

De Remeha GasLos garantie biedt de zekerheid van nu de juiste keuze en ook klaar zijn voor morgen. Moet jij binnen nu en 10 jaar verplicht van het aardgas af? Dan neemt Remeha jouw cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jou en jouw woning.

GasLos garantie

Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee ze ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen. Wat is nou een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel. Of moet ik toch al gaan voor een warmtepomp?

De Remeha GasLos garantie is het antwoord op de onzekerheid die heerst in de markt. Stel, je staat nu voor de keuze voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, maar twijfel je nog of dat een slimme keuze is. In dat geval kan je je bij aanschaf van een cv-ketel registreren voor de GasLos garantie actie. Deze actie loopt van 1 november 2018 t/m 31 december 2019. Daarmee biedt Remeha een 10-jaar zekerheid van nu de juiste keuze, maar ook klaar zijn voor morgen.

Bekijk ons assortiment Remeha cv-ketel hier.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: www.remeha.nl/gaslosgarantie

Advertorial Remeha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws