Maak kennis met de GROHE Rapid SL voor een waterbesparende en geluidloze toiletspoeling

Productnieuws Publicatiedatum: 22 april 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Dit installatiesysteem uit de Rapid SL-reeks bevat de GROHE Whisper-technologie, waarmee geluidsoverdracht naar aangrenzende kamers wordt voorkomen. Met de GROHE EcoJoy dubbele spoeling kan u uw waterverbruik terugbrengen met wel 50%. De montage van dit systeem is simpel en zonder gedoe: u heeft geen gereedschap nodig voor het aansluiten van de watertoevoer, de inspectieschacht en de slang. Dankzij het GROHE QuickFix-concept heeft u binnen de kortste keren het stalen frame gemonteerd. Het frame is getest op een draagkracht van meer dan 400kg, waardoor het compleet veilig is voor uw badkamer. U kan het frame voor een massieve wand of achter een gipsmuur plaatsen, waarmee het uit het zicht hangt en uw badkamerreiniging vereenvoudigt.

Rapid SL staat voor pure functionaliteit. Zowel tijdens al na de installatie. Het totale concept is tot in het detail doordacht om het u makkelijker te maken. In een onafhankelijk test in Duitsland (praktijktest van REFA-Bundesverbandes) kwam deze serie als nummer 1 uit de test. Ongeacht of het nu ging om de installatie van een WC, wastafel, urinoir of bidet. Dit universele programma helpt u om zelfs in de meest extravagante badkamers met minimale inspanning het mooiste resultaat te behalen. Onderstaand tonen wij u de installatievideo.

Deze set wordt geleverd inclusief bedieningsplaat Skate Air in de kleur wit. De bedieningsplaat heeft een standaard afmeting (156 x 197 x 10 mm). En hij is ook nog eens milieuvriendelijk! Met het dual-flushsysteem kunt u kiezen voor een spoeling van 3 liter of 6 liter. Ook kunt u de grote spoeling voortijdig laten stoppen door de kleine spoelknop in te drukken. Met behulp van de standaard revisieschacht kunt u de bedieningsplaat eenvoudig en zonder gereedschap installeren. De GROHE Skate Air bedieningsplaat – een verfijnde vernieuwing voor in de badkamer die ook nog eens topprestaties levert!

Nu tot en met 30 juni extra scherp geprijsd. Bekijk onze actie hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws