Nieuw bij Warmteservice: Quooker kookkranen

Productnieuws Publicatiedatum: 4 januari 2019geschatte leestijd: 3 minuten

U bent nu ook voor Quooker kookkranen bij Warmteservice aan het juiste adres.

Koud, warm en kokend water. Alles uit één kraan.
Behoefte aan kokend water in uw keuken, direct vanuit de kraan? Dan is een Quooker kookkraan een perfecte oplossing. Eenvoudig in gebruik met een mooi design. Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt.

Hierom word je blij van een Quooker:

quooker

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden:

Water smaakt beter

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Hoe dat kan? Twee redenen: een geïntegreerd filter in het reservoir zuivert het water. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald. Bovendien wordt het water even goed ‘doorgekookt’, doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard wordt. Een beetje fijnproever merkt meteen verschil.

Bespaart energie

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie als met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren.

Bespaart geld

Een Quooker is de meest energiezuinige warmwatervoorziening voor de keuken, gewaardeerd met Energielabel A. Met een Quooker COMBI(+)-reservoir kun je zelfs geld besparen. 

De veiligste keuze voor de keuken

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke. Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen. Daarom kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, náást heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden.

Meer ruimte in de keuken

Een fluitketel kan charmant zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken. Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt.

Maak keuze uit 5 kleuren

Liever een kleur die bij uw keuken past? Warmteservice biedt u de keuze uit 5 verschillende kleuren: Zwart, Staal, Chrome, staal, RVS & goud. Voor meer informatie kunt u terecht in één van onze vestigingen, via telefoon of LiveChat. Gewoon perfect geregeld.

Bekijk ons assortiment hier!

Bron: Quooker

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws