Nieuw: de Ariston warmtepompboiler

Productnieuws Publicatiedatum: 29 juli 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Wilt u beschikken over veel warm water op een energiezuinige manier, waarbij u ook nog eens een bijdrage levert aan het terugdringen van de CO2 reductie? Warmtepompen en  warmtepompboilers dragen in belangrijke mate bij aan het verminderen hiervan.

Als consument kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving. Er zijn 4 duurzaamheidsstappen die de route bepalen naar CO2-neutraal. Dat is immers wat er tijdens het Klimaatakkoord in Parijs is afgesproken. De genoemde stappen dragen allemaal hun steentje hieraan bij, echter met het All-Electric verwarmen wordt de grootste stap gezet. En hierin speelt de warmtepompboiler een belangrijke rol. 

  1. Verwarmen door middel van aardgas met een CV-ketel
  2. Verwarmen door middel van zon met zonnecollectoren/panelen
  3. Hybride verwarmen met de combinatie van CV-ketel en warmtepomp
  4. All-Electric verwarmen met een warmtepomp/-boiler

Samen met een warmtepomp is een warmtepompboiler de meest comfortabele combinatie om de woning op een duurzame manier te verwarmen en te voorzien van warm water.  Op deze manier wordt het elektriciteitsverbruik  tot een minimum beperkt omdat er gebruik gemaakt wordt van de aanwezige omgevingswarmte, namelijk de buiten- en binnenlucht.

De boilers zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als verbouwingen. Heeft u al een elektrische boiler en wilt u deze vervangen, dan is de  warmtepompboiler het antwoord op hoe een woning van veel warm tapwater kan worden voorzien. Op een energiezuinige en duurzame manier.

“Voor minimaal elektriciteitsverbruik en maximale CO2-reductie”. 

Een warmtepompboiler is te vergelijken met een elektrische boiler, maar dan uitgevoerd met een ingebouwde warmtepomp. Is hierdoor  energiezuiniger dan de ‘gewone’ elektrische boiler. Besparingen tot 80% op de energierekening voor warm water is mogelijk, door de prestaties van de warmtepomp en de voordelen van groene energie. Hierdoor komt de  warmtepompboiler in aanmerking voor ISDE-subsidie van max. €650,-.

Bekijk ons assortiment hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws