Nieuw: GROHE Sense Smart waterdetectiesysteem

Productnieuws Publicatiedatum: 5 juli 2017geschatte leestijd: 2 minuten

GROHE Sense, de innovatieve watersensor die je helpt je huis te beschermen tegen waterschade. De GROHE Sense is perfect voor veelgebruikte ruimtes zoals badkamers en keukens. Het detecteert direct het eerste teken van overstroming en kan zelfs temperatuur en vochtigheid meten. Zodra hij ongewenst water detecteert, gaat er een rood lampje op het gladde acrylbehuizing knipperen en klinkt er een zoemer zodat je meteen kunt reageren. En, omdat de GROHE Sense via WLAN verbonden is, stuurt deze een waarschuwing (push notificatie) naar je smartphone via app of e-mail. Hij kan ook berichten naar andere familieleden, vrienden of buren sturen, die kunnen dan reageren op een noodsituatie als je niet thuis bent.

Meet temperatuur en vermindert het risico op bevriezing
Een geïntegreerde sensor die de kamertemperatuur meet en je direct via de GROHE ONDUS app waarschuwt (push notificatie) en een e-mail stuurt als hij boven of onder uw gekozen drempels komt – perfect voor het verminderen van de kans op vorstschade! GROHE Sense stuurt ook een keer per dag de temperatuurgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

Meet vochtigheid en vermindert het risico op condensatie en schimmel
Een geïntegreerde sensor die de vochtigheid meet en je direct via de GROHE ONDUS app push notificatie waarschuwt en een e-mail stuurt als hij langer dan 3 uur boven of onder jou gekozen drempels blijft – perfect voor het verminderen van condensatie en schimmel. GROHE Sense stuurt ook een keer per dag vochtigheidsgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

GROHE Sense is gemakkelijk te installeren. Plaats het compacte apparaat op de vloer van plaatsen waar sprake is van een gevaar van overstroming, download de GROHE ONDUS app, registreer, volg de eenvoudige stap-voor-stap handleiding en in minder dan tien minuten ben je beschermd. De geïntegreerde sensor stuurt je ook dagelijkse updates van de temperatuur en vochtigheid, die helpen om vorstschade en de verspreiding van schimmel te voorkomen, en geeft een waarschuwing wanneer ze boven of onder de door jou gekozen drempels komen. Het energieverbruik is zo efficiënt dat de batterij tot vier jaar meegaat. Om ervoor te zorgen dat je huis volledig wordt beschermd – van de luxe gezinsbadkamer tot de veelgebruikte bijkeuken – kun je andere producten toevoegen uit het GROHE Sense assortiment. De stijlvolle en gebruiksvriendelijke GROHE Sense is de toonaangevende manier om je het volste vertrouwen in de veiligheid van je woning te geven!

Bekijk de GROHE Sense hier!

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws