Nieuw in het assortiment: Laufen Cleanet Navia

Productnieuws Publicatiedatum: 12 mei 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Het tijdloze design en de standaardafmetingen van de Cleanet Navia bieden een vertrouwde aanblik en passen in elk badkamerinterieur. De technologie is volledig geïntegreerd in de gesloten keramische body. De Cleanet Navia is zowel in glans wit als mat wit verkrijgbaar. Peter Wirz over de door zijn ontwerpbureau Vetica in Luzern ontworpen douche-wc: “Ons idee van perfectie is gebaseerd op de harmonie en de essentie van het object.”

Zo simpel kan hygiëne zijn! Met de draaiknop aan de zijkant kunnen de douchefuncties eenvoudig en intuïtief worden bediend.  Alle douchefuncties zijn ook eenvoudig te bedienen via de app. Daarnaast kan de app worden gebruikt voor het instellen van de watertemperatuur en het beheren van onderhoudsmeldingen en het gebruikersprofiel. Dankzij de volle en brede waterstraal reinigt de Cleanet Navia snel, zacht en grondig. Het volume van de waterstraal is essentieel, want alleen bij de juiste hoeveelheid water voelt de straal aangenaam aan en wordt de optimale combinatie van comfort en hygiëne bereikt.

De douchekop van de Cleanet Navia wordt vóór en na elk gebruik grondig gereinigd en kan zo nodig eenvoudig worden vervangen. Als de douche-wc niet wordt gebruikt, is de douchekop veilig opgeborgen in de afdekring. Via de subtiele LED-verlichting aan de onderkant geeft de Cleanet Navia de gebruiker een seintje zodra het tijd is om de douche-wc te ontkalken.

De watervoerende delen van de Cleanet Navia kunnen met het grootste gemak regelmatig worden ontkalkt. Dat betekent een betere hygiëne, een schonere douche-wc en een langere levensduur. Dankzij het bewezen en veilige voorgemonteerde montagesysteem kan de Cleanet Navia snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. De stabiele, duurzame zitting sluit langzaam en geruisloos en kan voor een grondige reiniging van zitting en keramiek eenvoudig worden verwijderd.

De Cleanet Navia is in de actie t/m 30-06-2020 bij Warmteservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws