Nieuw: Itho Daalderop Optima en Optima Inside

Productnieuws Publicatiedatum: 13 januari 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Goede en voldoende ventilatie is essentieel. Als het om ventilatie gaat is de centrale ventilatie-unit CVE ECO RFT geen onbekende. Deze robuuste unit is inmiddels in meer dan1 miljoen Nederlandse huishoudens te vinden. Een energiezuinigekracht die geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zorgt. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regie, zodat de bewoner nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Daarom is de CVE ECO RFT nu ook verkrijgbaar als OptimaFlow in twee nieuwe en zéér scherp geprijsde CO2-gestuurde pakketten voor nieuwbouw en renovatie. OptimaFlow is een automatisch vraaggestuurd ventilatiesysteem gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes (de woonkamer en slaapkamers) en mechanische luchtafvoer in de natte ruimtes (keuken, badkamer en toilet).

Het CVE CO2-pakket Optima

Het CVE CO2-pakket Optima bevat een energiezuinige ventilatie- unit met een vernieuwde RFT CO2-sensor met geïntegreerde bediening die in de woonkamer wordt geplaatst en de CO2-concentratie meet. Door middel van RF-communicatie wordt dit doorgegeven aan de ventilatie-unit. Hoe meer mensen zich in de woonkamer bevinden hoe meer CO2 uitgeademd wordt en hoe meer er dus geventileerd wordt. Tevens is er een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De ventilatie-unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Het CVE CO2-pakket Optima heeft de beste prijs/EPC-verhouding in de markt en is uitstekend toepasbaar in de nieuwbouw.

Het CVE CO2-pakket Optima Inside
Ook is er een OptimaFlow variant met een ingebouwde CO2-sensor die de lucht in de ventilatiebox meet en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. Het CVE CO2-pakket Optima Inside. De ventilatie-unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Het Optima Inside pakket is eenvoudig te installeren, heeft de beste prijs/prestatie verhouding en is zeer geschikt voor toepassing in de renovatie.

Wat zit er in elk pakket?

 

CVE CO2-pakket Optima:
– 1 x energiezuinige ventilatie-unit met euro stekker (type CVE HE)
– 1 x rFT CO2 sensor met geïntergreerde bediening in de woonkamer
– 1 x draadloze RFT auto bediening in de badkamer

Deze box is voornamelijk geschikt voor nieuwbouw. Bekijk de box hier.

 

 

CVE CO2-pakket Optima Inside:

– 1 x energiezuinige ventilatie-unit met perilex stekker (type CVE HP)
– 1 x ingebouwde CO2-sensor
– 1 x draadloze RFT auto bediening in de badkamer

Deze box is voornamelijk geschikt voor renovatie. Bekijk de box hier.

 

 

Bekijk hier ons hele assortiment Itho Daalderop ventilatieboxen.

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws