Nieuw: Kineprime Glass

Productnieuws Publicatiedatum: 16 december 2016geschatte leestijd: 1 minuut

Een complete en betaalbare douchecabine!

De Kinedo Kineprime Glass douchecabines zijn een stijlvolle en effectieve oplossing in situaties waarbij extra douchefaciliteiten nodig zijn. Deze aantrekkelijke serie douchecabines met glazen douchewanden is zeer compleet uitgerust en snel en eenvoudig te monteren.
Het grote voordeel van de Kineprime Glass douchecabines is de snelle installatie. Het eenvoudige montage systeem levert een tijdwinst op van 50% tijdens het installeren. Voor de montage van deze serie douchecabines zijn geen schroeven nodig (met uitzondering van de muurbevestiging en de accessoires). Bovendien wordt de cabine volledig gemonteerd zonder siliconenkit, waardoor deze direct klaar is voor gebruik.1_m_kinedo_kineprime_glass_draai_jpg_zoom

Compleet uitgerust

De Kineprime Glass douchecabines zijn compleet uitgerust inclusief douchebak met afvoerrooster van verchroomd RVS, thermostaatkraan, instelbare handdouche met slang, douchestang, toevoerslang en afvoerbuis. De achterwanden zijn uitgevoerd in 5 mm matglas, de profielen zijn stijlvol afgewerkt in wit gelakt aluminium.

Vele toepassingen

De Kineprime Glass douchecabines zijn ideaal voor het realiseren van een extra douche, of voor compacte badkamers in bijvoorbeeld studenten- of huurwoningen. Daarnaast zijn ze goed toepasbaar als (tijdelijke) douche bij onder meer renovatieprojecten.

Bekijk ons assortiment hier!

Gepubliseerd door: Bernedien Verburg

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws