Nieuw: Vasco Multi+ handdoekbeugel

Productnieuws Publicatiedatum: 23 december 2016geschatte leestijd: 2 minuten

Vasco uit Dilsen (BE) introduceert Multi+: het enige radiatoraccessoire die start als handdoekbeugel en uitloopt in een breder planchet inclusief kapstok met onzichtbare haken. Met de ontwikkeling van dit product, speelt Vasco in op de vraag van architecten naar één geïntegreerd accessoire dat bovendien minimalistisch is vormgegeven. Een extra voordeel is dat het designaccessoire te combineren is met alle radiatoren uit het Vasco‐assortiment, zowel verticaal als horizontaal. Vasco heeft met Multi+ een primeur in de Benelux.

‘Het gebruik van de radiator in België, Nederland en Frankrijk stijgt: mensen hebben nog altijd behoefte aan stralingswarmte, met name in de badkamer. De laatste tijd is er echter sprake van een verschuiving, waarbij de markt zich steeds meer toespitst op slimme totaaloplossingen op het gebied van verwarming en accessoires. De radiator gebruiken we in de eerste plaats om te verwarmen, maar het liefst drogen we hier ook onze handdoeken op. Daarnaast moet het design passen in het groter geheel,’ weet Wim Segers van ontwerpbureau Studio Segers uit Maaseik (BE), die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de Multi+.

Vasco heeft naar aanleiding van bovenstaande conclusies het radiatoraccessoire Multi+ ontwikkeld. Dit is een handdoekbeugel, kapstok en planchet in één. De combinatie van deze drie functies is uniek in de Benelux. Multi+ wordt voor de radiator geplaatst en is te combineren met elke radiator. Bovendien is er een groeiende vraag naar designradiatoren. Het nieuwe designaccessoire sluit hier naadloos op aan en maakt combineren vanaf nu mogelijk. Het design van Multi+ is minimalistisch: het leidt niet af van de functie van de badkamer, maar gaat juist op in de omgeving. Wim Segers legt uit waarom: ‘Radiatoren functioneren 20 tot 30 jaar in een ruimte. Accessoires zijn daarentegen meer trendgevoelig en gaan daarom ook niet lang mee in het interieur. Voor Multi+ hebben we bewust gekozen voor een degelijke uitstraling die rust geeft. Dankzij het tijdloze design, in combinatie met hoogwaardige kwaliteit van het materiaal (combinatie aluminium en staal), evenaart Multi+ de levensduur van de radiator.’

Ook op microniveau onderscheidt Multi+ zich op kwaliteit. Het nieuwe radiatoraccessoire wordt vervaardigd met de modernste productietechnieken waardoor storende zichtbare naden voorkomen worden. Daarbij wordt de plaat afgewerkt met een poedercoating, wat zorgt voor een hoge mate van krasbestendigheid. De Multi+ is totaal in lengte 710 mm bij 173 mm bij een hoogte van 90 mm. Het planchet‐gedeelte is 255 mm bij 173 mm.

Bekijk ons assortiment hier!

Bron tekst: verwarming.nl

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws