Nieuwe airco aanschaffen? U moest eens (z)weten…

Productnieuws Publicatiedatum: 27 mei 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Kunt u zich vorige zomer nog herinneren? Hittegolf in Nederland, maar alle airco’s volledig uitverkocht! Wees dit jaar op tijd en verzeker uzelf van een lekkere koele slaapkamer. Maar welke airco past bij uw situatie? Wij hebben voor u de verschillen onder elkaar gezet.

Een mobiele airco

We voelen ons over het algemeen het prettigst bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden en een relatieve luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Als ventileren niet meer helpt, is een mobiele airconditioner de ideale oplossing.

Carrier mobiele airco

Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar en kan daardoor in meerdere ruimtes gebruikt worden. Warmteservice levert de beste mobiele airco’s van de merken Carrier en Qlima. Voor extra gemak zijn veel van de mobiele airco’s verrijdbaar en zijn deze voorzien van een afstandsbediening. Ook kunt u ze vaak een programma instellen, zodat hij koelt op de momenten dat u dat wilt. Doordat een mobiele airco niet geïnstalleerd hoeft te worden, bent u ook nog eens voordeliger uit.

De split unit airco

Gaat u voor een vaste airco, ofwel een split unit airco? Het voordeel van deze airco’s is dat hij niet in de weg staat omdat hij op de muur gemonteerd wordt. Daarnaast hoeft u ook geen slang door het raam te doen en kunt u hem dus altijd aan zetten, ook wanneer u weg bent.

Panasonic split unit airco

Met een Airco wandmodel reguleert u de lucht in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een woonhuis of gebouw. Het houdt de temperatuur binnen op een aangenaam niveau, terwijl het buiten heel warm of koud is. Ook kan een airco de lucht zuiveren. Een airco plafond- of wandmodel wordt meestal gebruikt in ruimten waar weinig bouwkundige ingrepen mogelijk zijn. Ze worden aan de wand gemonteerd, zonder noodzakelijke aanpassingen. Warmteservice heeft airco wandmodellen van de merken Qlima, Panasonic en Carrier in het assortiment.

De luchtkoeler

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is een luchtkoeler misschien wat u zoekt. De luchtkoeler kan plaatselijk voor tijdelijke verkoeling zorgen. Ook hoeft er alleen maar een stopcontact in de buurt te zijn. Hij is dus bijna overal te plaatsen.

Bekijk ons gehele assortiment hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd nieuws
Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws