Nieuwe modellen Jaga radiatoren voor bijverwarming

Productnieuws Publicatiedatum: 23 januari 2017geschatte leestijd: 3 minuten

Nieuw in het assortiment! Onderstaande nieuwe productseries van Jaga zijn laag temperatuur radiatoren die geschikt zijn als bijverwarming voor warmtepompen met vloerverwarming als hoofdverwarming.

  • Jaga BRIZA 2-pijps hybride wandradiator

Briza is een klimaattoestel met een dubbele persoonlijkheid. Dit hybride toestel zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo hebt u op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat.

Achter het Briza-comfortsysteem schuilt de Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Aangesloten op een warmtepomp of chiller zorgt Briza voor energiezuinige koeling.

Briza is het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Alsof je de kracht van een Jaga Ventilo in een slanke designradiator hebt gestopt. Hierdoor is Briza ook uitermate geschikt voor aansluiting op laagtemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels. Door gebruik te maken van de nieuwste EC motoren, verbruiken de Briza’s niet alleen tot 50% minder elektrische energie, ook zijn deze motoren prima aanstuurbaar via de nieuwste domotica-systemen via hun 0-10 VDC aanstuurbaarheid.

Bekijk hier de Jaga Briza!

  • Jaga STRADA TWIN convectorradiator met DBE

Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada heeft een strak design. In dit toestel zit de Low-H2O technologie voor energiezuinige verwarming. Door de vormgeving wordt dit nog extra versterkt. Strada kreeg de fel begeerde IF Design Award voor haar vernieuwende vormgeving. De radiator is voorzien van Dynamic Boost Effect (DBE) voor supersnel verwarmen. Hierdoor word verwarmen met watertemperatuur vanaf 30°C mogelijk.

Bekijk hier de Jaga STRADA TWIN!

  • Jaga put Mini Canal met voorgemonteerde DBE unit

Condensatieketels, warmtepompen en zonneenergiesystemen hebben veel grotere verwarmingselementen nodig vermits zij werken met zeer lage watertemperaturen van soms niet meer dan 35°C. Dit is geen probleem voor Mini Canal DBE, want deze levert 3 tot 4 maal meer warmte dan een conventionele vloerinbouwoplossing. De Mini Canal DBE wordt kant-en-klaar voorgemonteerd geleverd.

Bekijk hier de Jaga put mini Canal!

 

  • Jaga Vertiga Primo decor radiator met DBE unit

Vertiga combineert de kracht van de Top Performers, de zuinigheid van de Jaga Energy Savers, en het design van de Eyecatchers. Vertiga is een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator voor warmtepompen en condenserende ketels. Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie.

Bekijk hier de Jaga Vertiga Primo decor radiator met DBE unit!

 

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws