Bedieningsplaten van Geberit

Productnieuws Publicatiedatum: 1 juli 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Nieuwe trendy kleuren en afwerking

Matte afwerkingen en de kleur zwart zijn momenteel niet weg te denken uit een trendy badkamer of toiletruimte. Geberit lanceert om die reden een reeks matte bedieningsplaten in zowel de kleur zwart als wit en chroom. Bovendien zijn naast de nieuwe matte afwerking de platen ook gecoat om het achterblijven van vingerafdrukken tegen te gaan. Kortom, met de nieuwe reeks bedieningsplaten is elk toilet – met oog voor functionaliteit – volgens de laatste trend te stijlen.

 bedieningsplatenDuofix concealed cistern Sigma20_black with iCon WC ceramic_closed

Sigma bedieningsplaten

De Sigma is de meest populaire en toegepaste bedieningsplatenserie van Geberit. Deze serie bestaat uit diverse modellen, kleuren en afwerkingen. De Sigma10, Sigma20 en Sigma30 bedieningsplaten zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in de trendy matte uitvoering. De Geberit Sigma20 en Sigma30 2-toets platen zijn verkrijgbaar in zowel matzwart als matwit en matchroom. De Geberit Sigma10, en Sigma30 spoel/stop bedieningsplaten zijn beschikbaar in zowel matzwart als matwit.

Sigma20_Dual_matt black bright chrome matt black bedieningsplaten

Sigma20_Dual_matt white bedieningsplaten

Geen vingerafdrukken

Hoewel een matte afwerking en vingerafdrukken vaak geen gelukkige combinatie zijn, worden de nieuwe matte platen van Geberit om die reden voorzien van een speciale coating. Deze eenvoudig te reinigen laklaag maakt de zichtbaarheid van vingerafdrukken op de toetsen aanzienlijk minder. Kortom, een groot pluspunt bij het dagelijkse gebruik en het poetsen van het toilet.

Sigma30_Dual_matt black bright chrome matt black bedieningsplaten

Persbericht: Geberit

Bekijk ons Geberit assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws