Nu tot € 100,- cashback op GROHE SmartControl

Productnieuws Publicatiedatum: 5 maart 2019geschatte leestijd: 3 minuten

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee u moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen – van Eco naar Full Flow – en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. SmartControl slaat zelfs uw voorkeur voor de volgende keer op.

Flexibel

GROHE SmartControl geeft jou flexibele controle – verander eenvoudig het type douchestraal voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat willt.

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SmartControl. Kies een douchestraal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Ontspannend

Relax onder de GROHE SmartControl regendouche. Alles wat u nodig heeft voor ultieme ontspanning: kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Welke SmartControl past bij jou?

GROHE SmartControl biedt een scala aan verschillende installatie-opties en mogelijke combinaties. Combineer de SmartControl met een regendouche en/of met een handdouche. Bekijk welke SmartControl bij u past met behulp van de SmartControl keuzehulp.

Rainshower SmartControl

SmartControl rainshower

Haal het maximale uit uw opbouw regendouche met GROHE SmartControl. Of u nu een volledig nieuwe badkamer ervan gaat maken of uw regendouche van een upgrade wilt voorzien, SmartControl opbouw biedt uw nauwkeurige, intuïtieve bediening voor een regendouche-ervaring die op uw behoeften is afgestemd. Er zijn verschillende varianten, dus voor ieder wat wils. Zowel in- als opbouwvarianten. Bekijk ons totale aanbod hier.

Euphoria SmartControl

Een modern uiterlijk en strakke lijnen zijn een essentieel aspect van de Euphoria SmartControl 260 regendouche. Maar het ontwerp van de regendouche omvat zoveel meer: de royale grote douchekop is op een draaibare douche-arm gemonteerd, waardoor je hem 180 graden kunt draaien om de perfecte hoek van de douchestraal te bereiken. De QuickFix douchestang is eenvoudig te installeren met gebruik van bestaande boorgaten.

Drie zones douchecomfort

Een innovatieve knop in het midden van de Euphoria SmartControl 260 regendouche sproeiplaat voegt meer douchemogelijkheden toe. Draai aan de knop om te schakelen tussen de drie sproeizones van de regendouche. Zone 1 biedt de krachtige Jet-spray, Zone 2 de stimulerende SmartRain-spray en Zone 3 de volledige Rain-spray voor het ontspannende gevoel van zachte zomerregen. Blijf draaien om door alle drie de zones te reizen. Het douchen met de Euphoria SmartControl 260 regendouche maakt het eenvoudiger om jouw douche aan te passen.

SmartControl bediening

Grohtherm SmartControl

Maak kennis met Grohtherm SmartControl, een belangrijke nieuwe ontwikkeling in opbouw thermostaatkranen, die je ultieme betrouwbaarheid voor jouw badkamer bieden. Grohtherm SmartControl is beschikbaar als een afzonderlijke thermostaatkraan. Ontworpen om de perfecte looks die je van een GROHE product zou verwachten te combineren met het intuïtieve, eenvoudige comfort van SmartControl.

Bekijk ons complete aanbod SmartControl hier! Profiteer tot en met 1 juli 2019 van een cashback oplopen tot € 100. Meer informatie over het merk?Ga naar onze GROHE pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws