Onbezorgd genieten met GROHE SmartControl

Productnieuws Publicatiedatum: 16 mei 2017geschatte leestijd: 2 minuten

Je wilt genieten van je favoriete straalsoort, verkwikkend of ontspannend, stimulerend of verzachtend. Maar je wilt ook gemakkelijk van straal kunnen veranderen. Je wilt je douche op precies de juiste temperatuur, gloeiend heet, verfrissend koud of gewoon heerlijk warm. En natuurlijk let je er op dat je exact de hoeveelheid water gebruikt die je nodig hebt.

Met het GROHE Rainshower® SmartControl 360 douchesysteem geniet je elke dag van deze gepersonaliseerde en luxueuze douche-ervaring. Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume.

Start/Stop & Volume
Met de innovatieve GROHE SmartControl technologie selecteer je de straal waar je voorkeur naar uitgaat en pas je naar wens de waterstroom aan. De bediening is eenvoudig en gemakkelijk voor het hele gezin, zelfs voor de kinderen. Dat is slim!

Temperatuur
De GROHE Turbostat® technologie vormt de kern van dit douchesysteem. De ongeëvenaarde gevoeligheid van het thermo-element zorgt ervoor dat het water in een fractie van een seconde de juiste temperatuur bereikt en de hele douche lang constant blijft.

1.Draai om de straalsterkte in te stellen van Eco tot Full Flow.
2.Druk op de knop om de douche aan te zetten
3.Druk weer op de knop om de douche uit te zetten of om te pauzeren. De sterkte is nu ingesteld voor de volgende keer.

XXL genot – GROHE Rainshower® SmartControl 360mm hoofddouche

De nieuwe XXL hoofddouche garandeert ultiem genot. Onder de ovaalvormige hoofddouche van 360 mm breed past je hele lichaam. Of je nu een verfrissende tropische regen kiest of een ontspannende massage, je ideale straal is slechts met één druk op de knop van je verwijderd.

  • NIEUW! GROHE TrioMassagestraal: de combinatie van de befaamde Bokomastraal en twee GROHE Massagestralen geeft je een hoofd- en schoudermassage in één combinatiestraal.
  • GROHE PureRain/Rain O² straal met verbeterde sproeigaatjes.
  • GROHE Starlight® sproeiplaat van verchroomd metaal.
  • GROHE EasyClean afneembare, vaatwasbestendige sproeiplaat.

Koop tussen 1 april 2017 en 1 juli 2017* een GROHE Rainshower SmartControl douchesysteem ontvang als dank voor deze aankoop €100,- retour!Bekijk de GROHE SmartControl hier!

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws