Warmtepompen van Remeha, ontdek ze.

Duurzaam Publicatiedatum: 29 mei 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Remeha biedt een volledige line-up intelligente warmtepompen voor elk type woning. Zowel voor appartement als vrijstaande villa. Door jarenlange ervaring zijn deze extreem betrouwbaar. En met een brede vermogensrange is er altijd een geschikte oplossing. Beschikbaar in zowel elektrische als hydraulische variant.

Remeha warmtepompen

De warmtepompen van Remeha (Mercuria, Eria Tower en Neptuna) zijn compact en zeer zuinig. De installatie bestaat uit een splitsysteem met een binnen- en buitenunit. Deze installatie kan zowel voor ruimteverwarming als sanitair warm water kan zorgen. Extreem betrouwbaar en aangesloten op het nieuwe besturingsplatform eSmart inside. Hierdoor kunnen de  intelligente warmtepompen op afstand en op elk gewenst moment bediend worden met je smartphone of tablet. Bij extreem koud weer kunnen de warmtepompen elektrisch worden bijverwarmd. Anderzijds, wanneer het ontzettend warm is, kunnen deze warmtepompen de ruimte ook koelen.

Remeha Mercuria warmtepompen

Remeha_Mercuria warmtepompen

De Mercuria is een compacte en zeer zuinige warmtepomp. Bovendien is er met een brede range in vermogens, van 4,5 kW tot en met 16 KW in enkel- en driefase uitvoering, is er altijd een geschikte oplossing.

Remeha Eria Tower

Eria Tower_remeha Warmtepompen

De Eria Tower is een warmtepomp met een geïntegreerd 180 liter geëmailleerd voorraadvat voor warm water. Daarmee is de Eria Tower onderhoudsarm. Bovendien kent de Eria Tower een brede range in vermogens van 4,5 kW tot en met 16 KW in enkel- en driefase uitvoering. Zo is er altijd een geschikte oplossing.

Remeha Neptuna warmtepompen

Remeha_Neptuna warmtepompen

De Neptuna is de absolute topper onder de huishoudelijke warmtepompen met een nog bredere vermogensrange tot en met maar liefst 27 kW in enkel- en driefase uitvoering. De mogelijkheid tot het aansturen van drie aparte verwarmingskringen zorgt voor optimale flexibiliteit. De Neptuna bevat ook een eigen 40 liter buffervat om pendelen te voorkomen en de warmtepomp rustiger te laten werken. Bovendien kan deze pomp daarnaast aangesloten worden op diverse buffervaten.

Advertorial: Remeha

Bekijk het Remeha assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws