Primeur: LoooX introduceert design waskommen

Productnieuws Publicatiedatum: 3 april 2019geschatte leestijd: 2 minuten

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection.

Handwerk door vakmensen

LoooX 1

De Sink Collection bestaat uit drie soorten waskommen. Ten eerste een serie flinterdunne keramische waskommen, de Ceramic Raw. Deze waskommen worden met de hand afgewerkt waardoor elk product een unieke tekening heeft. Dankzij deze ruw afgewerkte finish ben je verzekerd van een gewaagde look! Leverbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, lichtgrijs en roest. De keramische waskommen hebben een afmeting van Ø400 x 150 mm.

Tijdloze serie waskommen

LoooX 2

Gaat je voorkeur uit naar een elegante, witte waskom? Bekijk dan de Ceramic serie! Deze serie bestaat uit drie stijlvolle en vrijstaande waskommen die altijd binnen de stijl van de badkamer past. De ronde versie heeft een afmeting van Ø400 x 150 mm. De vierkante waskom heeft een afmeting van 410 x 410 x 145 mm. Tot slot hebben we een rechthoekige variant met een afmeting van 490 x 400 x 145 mm.

Stoer natuursteen

LoooX 3

Tot slot is de collectie aangevuld met twee natuursteen waskommen, de Stone Low en Stone High. Echte eyecatchers! Natuurstenen waskommen met een unieke uitstraling en verkrijgbaar in de kleur zwart. De Stone Low heeft een afmeting van Ø420 x 130/200 mm. De achterzijde van de kom is 200 mm en de voorzijde heeft een hoogte van 130 mm. Dit betekent dat de kom in hoogte afloopt. De Stone High heeft een afmeting Ø400 x 230/300 mm. Ook deze kom loopt in hoogte af. De kommen zijn beide gemaakt van marmer.

Over LoooX

Het innovatieve sanitairmerk LoooX kenmerkt zich door badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer producten die de badkamer een elegante touch en verfijnde sfeer geven.

Bekijk ons volledige Looox assortiment of kom naar een vestiging bij u in de buurt.

Advertorial LoooX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws