Q-line: voor elke keuken een geschikte boiler

Productnieuws Publicatiedatum: 24 juni 2020geschatte leestijd: 2 minuten

Wachten op warm water is verleden tijd met een keukenboiler. Ook van waterverspilling is geen sprake meer. Wat zijn de voordelen? Waarom plaatst u een keukenboiler? En wanneer plaatst u een keukenboiler? Wij vertellen u meer.

Meer comfort en besparing

Allereerst moet u natuurlijk weten wanneer u een keukenboiler plaatst. Een stelregel is dat als de kraan meer dan 10 meter verwijderd is van de cv-ketel, het plaatsen van een keukenboiler al rendement oplevert. Voordat u warm water krijgt in de keuken moet het koude water uit de leidingen namelijk eerst verwijderd worden. Bij grote afstanden verliest u zo al snel enkele liters water. Wanneer u kiest voor een keukenboiler behoort dit tot het verleden. U heeft meer comfort en verliest minder energie en water.

Inventum Q-line 10 liter Modesto

Plaatsing

Er zijn twee opties om de boiler in de keuken te plaatsen: onder het tappunt (close-in) en achter de plint (slide-in). De leiding naar de kraan is dan nog maar 30 centimeter waardoor u snel warm water heeft. Ideaal voor water voor het dweilen of koken.

De montage van een close-in boiler is eenvoudig: u hoeft alleen de boiler neer te zetten in het keukenkastje en deze aan te sluiten. Liever geen ruimteverlies in het keukenkastje? Dan is de Q-line slide-in Modesto boiler van Inventum de beste oplossing. Deze kunt u op 4 manieren plaatsen: achter de plint, plat liggend of verticaal tegen zij- of achterkant van de keukenkast.

Complete serie

Inventum is met de Q-line keukenboilers er in geslaagd een complete serie keukenboilers van hoge kwaliteit te ontwikkelen die in elke keuken past. Hierbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de Q-line minimale warmteverliezen heeft.

De voordelen van de Q-line boilers:

  • Geschikt voor elke keuken
  • Energielabel A
  • Compact
  • Minimale warmteverliezen
  • Hotfill ook mogelijk

Bekijk de verschillende Q-line boilers op onze website. De Inventum Qline modesto en Qline 10 liter keukenboiler zijn tot en met 30 juni extra scherp geprijsd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws