Qlima introduceert krachtige design ontvochtigers

Productnieuws Publicatiedatum: 5 april 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Let op vochtigheid

Last van muffe luchtjes, condens op de ramen of schimmelvorming? Signalen dat de luchtvochtigheid in huis te hoog is. Qlima heeft de oplossing en introduceert de D6-serie design-ontvochtigers. Met een capaciteit tot wel 30 liter dag en een waterproof buitenkant is dit een daadkrachtige oplossing bij vochtproblemen in huis.

luchtvochtigheid

Gezondheid

Een te hoge luchtvochtigheid in huis is niet alleen schadelijk voor het interieur, maar ook slecht voor de gezondheid. Bacteriën en schimmels gedijen namelijk uitstekend in vochtige omgevingen. Door de luchtvochtigheid tussen de 40% en 60% te houden, creëer je een optimale leefomgeving.

Badkamer

De nieuwe D6-serie is uitgerust met een hygrometer om de luchtvochtigheid in huis te meten. Via de hygrostaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid selecteren. Afhankelijk van het model kan de Qlima ontvochtiger 12 tot wel 30 liter vocht per dag uit de lucht halen. Dankzij de waterproof buitenkant is de stijlvolle D6-serie ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Het vochtprobleem wordt snel aangepakt.

Permanente oplossing

qlima_ontvochtiger

De elektrische D6 ontvochtigers van Qlima functioneren fluisterstil en hebben een strak en modern design. Wanneer het waterreservoir vol is, geeft het apparaat een signaal. Via de meegeleverde afvoerslang is het ook mogelijk een permanente afvoer te realiseren. De krachtige D 630 P (capaciteit 30 liter) is uitgerust met een ingebouwde waterpomp, zodat het water zonder problemen naar een hoger gelegen afvoerpunt geleid kan worden. Alle vier de modellen uit de D6-serie zijn uitgerust met een handige timerfunctie, zodat je het gewenste moment van in- of uitschakelen kunt bepalen.

Advertorial: Qlima

Bekijk ons volledige Qlima assortiment of kom naar een vestiging bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws