Radson lanceert dé radiator op ultra lage temperatuur

Productnieuws Publicatiedatum: 19 oktober 2018geschatte leestijd: 2 minuten

De gloednieuwe Radson Ulow-E2 radiator biedt ook bij de allerlaagste watertemperaturen het gewenste warmtecomfort. De radiator is specifiek ontwikkeld met het oog op verwarmen met hernieuwbare energiebronnen, zoals een warmtepomp.

Combinatie warmtepomp en radiator

Wie met hernieuwbare energie gaat verwarmen, kiest per definitie voor verwarmen op zeer lage temperatuur (bijvoorbeeld 35°/30°C). Vloerverwarming werd daarbij de evidente keuze, want met traditionele radiatoren behaalde men bij deze watertemperaturen onvoldoende vermogen. Radson zorgt met de Ulow-E2 voor een ommekeer. Het is een ultra lage temperatuur radiator, die op 35°/30° wél voldoende warmtecomfort garandeert, en dus ook garant staat voor een uitstekend rendement of COP (coefficient of performance) voor de warmtepomp. Daarbovenop zorgt het ‘summer breeze effect’ ervoor dat ook frisse lucht kan circuleren. De Radson Ulow-E2 kan dus ook in de zomer handig van pas komen en voor duurzame verkoeling zorgen.

Eén temperatuurregime, verhoogd installatiegemak

Dankzij de Radson Ulow-E2 kunt u werken met één watertemperatuur waarin zowel vloerverwarming als radiatoren worden gecombineerd. Zo kan men genieten van de flexibiliteit en reactiesnelheid van een radiator, én van alle voordelen van vloerverwarming. Bovendien betekent dit voor de installateur een hoger installatiegemak en minder hoge investering voor de gebruiker in de hydraulische installatie.

Uiterst geschikt voor stijlvolle energierenovaties

Ook bij energierenovaties heeft de Radson Ulow-E2 een stevige troefkaart te bieden. Verbouwers die hun ketel willen vervangen door een warmtepomp worden vaak geremd door de aanwezige radiatoren op hoge temperatuur. Deze vereisen immers een extra ketel of split unit om het verschil in watertemperaturen op te vangen. Wie de bestaande radiatoren vervangt door de nieuwe Radson Ulow-E2 radiatoren kan deze stap overslaan, én zonder meer voor de warmtepomp kiezen. Nog een voordeel: dankzij zijn tijdloos en modern design, staat de Radson Ulow-E2 perfect in menig hedendaags interieur.

Bekijk hier ons assortiment! 

Eén reactie op “Radson lanceert dé radiator op ultra lage temperatuur”

  1. EllVext schreef:

    Baclofene Sans Ordonnance viagra Propecia Cost No Prescription Amoxicillin Stomach Pain Children Buy Cipla Silagra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws