Radson Tinos/Paros designradiator, een elegante kameleon

Productnieuws Publicatiedatum: 4 november 2019geschatte leestijd: 2 minuten

Bij renovaties zijn er vandaag meerdere goede redenen om te kiezen voor een designradiator. De Radson Tinos en Paros hebben een elegante en minimalistische vormgeving, waardoor ze als het ware opgaan in de wand. Bovendien zijn ze passend voor elk interieur, elke warmtevraag en denken ze evengoed mee in duurzaamheid.

Bij renovaties moet je werken met wat je hebt. Onvoldoende opbouwhoogte voor vloerverwarming, geen zin om de vloer op te breken, geen budget voor een warmtepomp? Voldoende redenen om nog te kiezen voor een ‘traditionele’ radiator, vandaag is dit immers nog perfect mogelijk. En met aandacht voor het interieur, zijn de Radson Tinos en Paros, twee minimalistische verticale designradiatoren, de ideale oplossing. De Radson Tinos heeft rechte zijkanten en de Radson Paros afgeronde zijkanten.

Radson Paros

Een belangrijk voordeel is dat ze zeer dicht tegen de muur gemonteerd worden. Hierdoor lijkt het  alsof ze opgaan in de muur, waardoor ze niet té hard gaan opvallen, maar volledig geïntegreerd zijn in het interieur.

Ze zijn geschikt voor iedere ruimte, zelfs voor de badkamer in combinatie met een mooie roestvrij stalen handdoekbeugel. Is er geen aansluiting naar de centrale verwarming aanwezig in de ruimte, óf hoeft de ruimte niet altijd opgewarmd te worden (zoals een bureau of zolderkamer), dan is de elektrische versie van de Tinos of Paros de ideale oplossing. Een duurzame oplossing in combinatie met zonnepanelen!

Bovenstaande kenmerken maken van de Tinos en Paros een ware kameleon, die zich aanpast aan elk interieur, aan elke warmtevraag én evengoed ‘meedenkt’ in duurzaamheid.

Advertorial Radson

Bekijk hier ons Radson assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws