Remeha en Warmteservice kijken terug op succesvol samenwerken

Branchenieuws Publicatiedatum: 17 oktober 2019geschatte leestijd: 2 minuten

In de ruim 80 jaar dat we actief zijn op de markt heeft Remeha zich bewezen als een betrouwbare leverancier. We laten u en uw klanten onbezorgd genieten van (duurzame) warmte en comfort. Daarnaast blinken wij graag uit in onze service en in de ondersteuning die we leveren aan onze relaties.

Remeha, een vertrouwd merk met meer dan 80 jaar historie, kennis en grote ambities voor de toekomst. Een lange periode waarin wij ons continu zijn blijven ontwikkelen. Maar waar staat de naam Remeha eigenlijk voor? Die vraag horen we regelmatig. Om het antwoord te geven moeten we terug naar het begin van ons bedrijf, naar de jaren ‘20 van de vorige eeuw. In die roerige tijd begon Gerard van Reekum zijn eigen bedrijf: Van Reekum’s Metaal Handel. Aanvankelijk gestart als fietsenwinkel, verkocht hij vervolgens stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie. Zo’n dertien jaar later startte hij met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antracietkolen.

Inmiddels worden er in het grootste laboratorium van Nederland technische grenzen verlegd. Op onze locatie in Apeldoorn werken meer dan honderd engineers aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee we de prestaties van onze producten steeds verder verbeteren. Digitaal staat daarbij hoog in het vaandel.

Onze (elektrische) warmtepompen en slimme Remeha cv- en HR-ketels zijn namelijk voorbereid op de toekomst. Zowel stand-alone als in hybride toepassing en ze kunnen uiteraard deel uitmaken van een totaaloplossing.

Bij Remeha heeft u één loket voor al uw (duurzame) oplossingen op elk ambitieniveau. Of dit nu gaat over gas, all-electric of hybride. Collectief en individueel.

Met Warmteservice werken we al jarenlang intensief samen en zijn we zeer succesvol bij onze gezamenlijke klantgroepen. Wij kijken met trots terug op de afgelopen 55 jaar en kijken uit naar de jaren die nog gaan komen!

Bekijk hier alles over 55 jaar vakmanschap of bekijk het assortiment van Remeha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu altijd op de hoogte! Acties, tips en nieuws